bebis bomsi bomsi

åh jag saknar blesa bubb! vi ska förhoppningsvis ner dit första helgen i september, men det är ju två veckor kvar. känns som att tiden går så himla fort och hon bara växer ifrån mig.

och nästa vecka tänker jag ta mig ut till åby en dag och gosa med elvis-elskling. dom växer alldeles för fort för att man ska låta bli att träffa dom.

och igår på marknaden sprang vi på kusin ida med hennes bedårande lilla melinda som redan hunnit bli över ett år. vilken sötnos! det är nåt visst med flickorna i släkten tror jag.

jag vill också ha en flicka. (eller en pojke).


syns inte, finns inte

en kille och en tjej som möts i gången på jobbet precis vid mig när jag sitter och jobbar:

K -finns inte scandic kvar längre?
T -jag vet inte.
K -jag tror inte det gör det..
(båda kollar runt i lokalen)
T -nää, det gör nog inte det.

och så knatar dom vidare och låtsas som om jag inte existerar när jag bara sitter en halvmeter ifrån med ett stort scandicsystem lysandes på skärmen. jag ville bara skrika hallå!? jag sitter en halvmeter ifrån er och jag syns, jag finns! JAG JOBBAR OCKSÅ HÄR, PÅ SCANDIC! (som finns jättemycket kvar) men jag lät det liksom glida av mig. jag tittade bort mot jonas som satt och tjattrade med en gäst, kikade runt i skeppet på resterande tomma stolar och skrivbord. ja, okej då, jag kan förstå hur det ser ut ibland när 90% av oss jobbar kväll och två små är inne och jobbar dag. men även om vi är få, så finns vi faktiskt också.


imorgon är det fredag!

åh vad jag längtar. första helgen efter semestern och jag kom in i jobbet fortare än jag trodde. idag hade vi fuji colorutbildning också, det ska bli riktigt kul att ha som extra skill bredvid scandic. nog för att jag älskar scandic men efter ett par timmar slår man på autopilot och sen är det inte så roligt längre. ska bli skönt med ett avbrott i scandicvardagen. dessutom får man ju tillgång till en del rabatter och koder vilket inte är helt fel.

första helgen i september ska vi förhoppningsvis ner till jönköping och gosa med belsa. johan har inte ens träffat henne än och hon är över en månad redan. jag har inte sett henne på tre veckor och det värker i hjärtgropen av saknad. har inte tagit mig till systerT heller för att gosa med elvis trots att det bara är ett par mil dit. jag får verkligen skärpa mig om jag ska lyckas vara världens bästa faster och moster. nästa vecka börjar mitt liv igen.

i helgen är det augustifest som gäller, redan imorgon ska jag ta med mamma ut på en tur. tänkte skapa lite av en tradition för oss två, varje år, varje fredag gå marknaden upp och ner och mumsa på nåt gott och kanske köpa nåt. är lite intresserad av en ny klocka med läderarmband. dom brukar ju ha sånt krafs rättså billigt på marknaden. och mamma kommer med största sannorlikhet att köpa en ny väska, det gör hon varje år och varje år behöver hon en ny igen. ska bli mysigt att umgås lite på tu man hand och strosa runt i staden.

imorgon ska jag ringa till tele2 och avboka min beställning på mobilen och kanske om jag hinner ska jag åka till mediamarkt och lämna tillbaks den bruna. jag såg nämligen igår på halebop.se att dom har den vita i lager för en lite billigare peng än vad tele2. och beställer jag den imorgon lär jag ha den i nästa vecka. dessutom kom mitt fina skal idag också, nu saknas bara själva innehållet.

och igår fick vi tillbaks datorn, finally. jag har haft en aning abstinens och ska nu snart kunna återgå till mitt vanliga liv igen. ni vet, innan min semester på 1,5 månad och innan jag åt mig tjock igen. men det tar vi nästa vecka, nu ska jag hämta tvätten, duscha och lägga mig. it's a hard knock life!

jobbit

jag jobbar heltid den här veckan, så jag orkar inget annat. stackars alla människor som alltid har det såhär! nästa vecka ska jag börja träna igen, jag är trött på att vara tjock nu. godis är liksom inte gott längre. och så regnar det, det känns mer som höst än som sommar men på nåt sätt gillar jag det. det ska vara höst nu. jag vill ha oktober och färgade löv, höstsol och massa nya höstkläder. men då måste man fixa pengar och det gör man när man jobbar och speciellt när man jobbar mertid och för att orka gå upp klockan 6 och jobba måste man sova så jag tror jag säger godnatt. jag längtar förresten ganska så mycket till hösten nu, och efter ordet lagom igen.


lagom tjock och lagom brun

money can't buy me love

äntligen är vi igång efter semestern igen. jag har längtat lite efter rutiner, det enda jag saknar är sovmorgon och äta frukost klockan halv tolv tillsammans med älskling och undra vad vi ska göra idag. det känns som att det snart kommer bli så igen, att vi bara jobbar ett tag och sen ska vi vara lediga igen, och lite så är det ju. för där emellan kommer helgen. jag längtar redan dit.

igår var det söndagsfika hos mamma som stod på schemat, det är alltid lika mysigt. jag älskar att vara med mamma och gosa med viiva och luckitha. vi behöver liksom inte göra nånting, det räcker med att bara vara. och tiden bara flyger iväg så att jag vill stoppa ner den i fickan och inte ta upp den på väldigt väldigt länge.



where ever i am, i'll find the right way to go

sista helgen nu, sen är det jobb igen. det ska faktiskt bli rätt så skönt att komma igång igen. få in rutinerna, gå upp i tid, inte äta godis varje dag, motionera mera och uppskatta helgerna igen. och jag har faktiskt lite lördagskänsla i kroppen idag.

dock har jag världens mensvärk, igår kom det som en blixt från ovan. det bara small till i magen och jag glömde bort att andas. jag trodde på riktigt att jag skulle kräkas, men jag överlevde och idag är det inte alls lika illa. men det är alltid jobbigt när det är så jäklarns varmt och klibbigt och man bara vill iväg och bada.

mamma och jag var i gransjönäs igår och badade, vi  hade picknick med också och det var himla uppskattat att få i sig macka och äppeljuice efter ett dopp i det kalla vattnet. uppfriskande till tusen var det. jag hoppas vi kan ta oss några dopp till innan sommaren är slut.

i onsdags beställde jag äntligen en htc wildfire, som jag väntat på i ungefär två månader. en vit. men sen såg vi i mediamarkts reklamblad att dom hade wildfire för fyra hundra kronor mindre, men en brun dock. eftersom leveransen kan dröja på den vita och jag bara vill ha en ny mobil (och speciellt den mobilen) så åkte jag och mamma och köpte den bruna igår. men som vanligt ångrar jag mig och vill ju  ha den vita. men som tur är var jag smart innan den här gången och har inte ens öppnat förpackningen med den bruna så jag kommer nog lämna tillbaks den inom trettio dagar och förhoppningsvis ha fått den vita tills dess. jag har ju redan väntat ett par månader så vad gör ett par veckor för skillnad, egentligen. och så vill jag ha den vita, jag vill ju det. johan har också beställt displayskydd och ett gelskal i rosa med vita blommor på till den också.

sprang förbi hårvårdsbaren igår också och såg att dom hade goldwells treatment inpackning väldigt billigt så jag köpte på mig 500 ml till mycket bra pris. hade egentligen tänkt beställa hem en flaska, men det blev faktiskt 60 kronor billigare att inte göra det. men mamma ska prova den också så jag beställde en liten tub till henne och den var lite billigare att beställa.

jag har börjat älska mitt hår igen, det börjar bli långt och jag har kommit underfund med ett sätt att få det lite lockigt utan att behöva fixa det något större, såg ett tips om det i v. revyn, mycket uppskattat. sen ska jag och mamma slinga och klippa förhoppningsvis sista helgen i augusti. då blir det lite tjejkväll med hårfix och film.

jag tog en promenad imorse och svettades ihjäl en smula, gick förbi en äcklig mördarsnigel som jag var tvungen att fota. och så följde jag efter några fjärilar och humlor men dom ville inte riktigt posera framför kameran, så jag valde blommor istället. usch, jag får lite ångest över att sommaren snart är slut, men den kommer ju igen, right?

nu ska det ätas ost&skinkpaj som vi var till ica och köpte bara för att vi är så jäkla lata och inte orkar laga mat i värmen. sen blir det pollykväll framför tv'n tror jag.



it is finally on it's way home to mama!





och så beställde jag hem en svart bikini också, man kan aldrig ha för många bikinis! dessutom rensade jag ju ur underklädeslådan häromdagen så den måste fyllas på. förhoppningsvid behöver jag en bikni om ett halvår.

your love, your love, your love is my drug


älskling fyller 28 idag,
han fyller även mitt hjärta rakt upp och snett ner ♥


that's what you get for waking up in vegas

jo men i fredags tog vi en sväng till stegeborg för att kika in ruinerna. det var faktiskt ganska häftigt. jag har länge tänkt ta med johan dit eftersom han gillar gamla ruiner, byggnader och gammal historia. så nu efter två år i norrköping kom vi dit. sen blev det hamburgare på kvällen och film.














lördagen bjöd på bastu med mamma och farmor, sen fikade vi ett par timmar på kvällen hos farmor innan jag kom hem till älskling och kikade film. det har blivit liksom en filmsommar iår, eftersom det har varit så dåligt väder. himla tråkigt men ändå uppskattat på nåt sätt. sen blev det söndagsbio, vi var och tittade på trollkarlens lärling, helt okej faktiskt. inte en film jag skulle betala för att se, men helt okej att spendera våra presentkort på. nu har vi två gånger kvar att gå på bio, det blir nog till hösten då alla bra filmer har premiär. efter bion blev det åter film, nån som gick på tv 6 och som gick att slötitta på medans jag målade naglarna. all tid emellan har spenderats framför datorn och super mario bros, idag kom jag till sista världen, men den kommer johan få spela. well, det har varit en helt okej helg faktiskt, men snart börjar allvaret! men imorgon ska jag sova till minst tio iallafall. sleep tight!

jag har åmål kvar i mitt hjärta

johan vann golfen, vilken överraskning! mamma kom tvåa och jag sist såklart. men förloraren bjöd på glass och jag tror alla var nöjda med kvällen. och nu är kvällens/nattens film avklarad. det var en riktigt romantisk drama/komedi som faktiskt gick hem. fast alla vet ju att sån romantik aldrig händer på riktigt. även fast jag ber och ber om det så vet jag.

jag kom på att vi inte lagt in bilderna från vår åmålstrip på datorn så jag gjorde det nu, och nej, det blev inte många bra bilder, men jag bjuder på dom ändå. bara för att jag saknar att bo så nära vänern och ha så mycket natur omkring mig och alla trevliga människor och allting som är så mysigt med hela åmål saknar jag. men jag trivs här, det är i norrköping jag vill bo och så har jag åmål kvar i mitt hjärta.






nu ska vi sôva.


jag, mami och en plats i solen







vi fick underbart väder och sällskap av ett gäng ankor då och då. det blev tyvärr ingen tripp till syster och min älsklingsvira, men vi tar det en annan dag snart. nu ska jag fixa mig inför minigolf och glassätning med mami och älskling. ibland glömmer jag bort hur bra jag har det.


my milkshake brings all the boys to the yard

om en stund ska mamma komma och hämta mig så ska vi ta oss ett dopp i gransjön. och om syster är hemma tar vi svängen förbi där och pussar på mosters sötaste lilla elvis. och efter det blir det en dusch och förhoppningsvis lindö. men blir det regn? mamma sa det, jag hoppas inte hon har rätt (som vanligt). får se ifall det blir nån shopping idag sen idag också. nu först ska jag bara leta fram en bikni, dom har liksom inte hängt framme och dinglat den senaste tiden kan man ju lugnt säga. en och en halv vecka med regn gör en ju inte så badsugen. men idag är det sol, än så länge. dags att rensa i underklädeslådan!


bajs

är trött på min bajsbruna blogg, imorgon ska jag sparka johan i stjärten och få den omgjord. det här går ju bara inte. vi såg på världens sämsta film nyss "41 year old virgin who knocked up sarah marshall and felt superbad about it", se inte den. tur att det fanns ostbågar och cola, annars hade det inte funkat. ännu en skräpfilm att lägga på hyllan. men nu, dags för sängen, natti!



i do do love my denim shorts!


kil hela veckan


farbror melker, han är nog den fulsötaste hund som finns




fika, fika, fika! (endast hembakt är gott nog!)



när gamla leksaker kommer fram blir även stora pojkar barn igen


"utan läppstift känner jag mig rädd, naken, exposed!"
(jag bjuder på den)


på vägen hem hamnade en typ fluggeting(?) på ena torkan,
jag beundrade den ända tills johan satte på torkarbladen, idiot!

well, det vart inte mycket fotande. mest med mobilen och litegrann med svärmors kamera. det hinns liksom inte med och allt går så himla fort. vi tog inte ett enda kort med vår egen kamera, det är lite galet det. fast jag mår bra ändå. det blev ingen glass idag, blev bara ett batteriinköp på jula och tacos till kvällsmat. sen har vi mest degat i soffan och kollat på according to jim, det är så himla bra! jag älskar jim! imorgon ska jag försöka få med mamma till åhléns för lite underklädesshopping, deras closenesstrosor och behåar är verkligen gjorda för mig. sen vill jag till lindö för lite minigolfande och glassätande. det är lite av en tradition vi har, varje sommar åker vi till lindö och spelar minigolf. och varje år blir jag arg efter tre banor för att mamma och johan är bättre än mig (har mer tur än mig) och sen får jag glass och blir glad igen. så enkel är jag! än är inte semestern slut och imorgon hoppas vi på sol igen.

nu blir det cola light, ostkrokar och nån dålig komedi, toodels!

if you know the moves then yeah yeah



jag kollade på allsång på skansen igår och bland andra var linda sundblad där. och ja, jag har aldrig riktigt gillat henne, men hon är på nåt konstigt sätt tillbaka och är riktigt bra. min nya favorit, man kan inte låta bli att bli glad.

snart ska vi till jula och köpa ett batteri som man kan ladda bilbatteriet med (eftersom vi var nära på att inte komma hem från kil igår då det nya batteriet i meganen var helt slut, men tackvare bosse så kom vi iväg bara en halvtimme försent). sen vill jag nog ha en glass, det är faktiskt lite sol idag, YEAH!

hemkommen ifrån "ack wermland, du sköna"

det har varit en otroligt skön vecka i kil. vi har spelat minigolf, ätit glass, sett på bio (knight and day, så himla bra!), grillat vid fryken, fikat hos niclas och melker, ätit på restaurang, shoppat i kârlstad, bakat kakor och fikat och ätit och fikat och ätit lite mer. nu är vi hemma, lite tjockare, lite gladare, lite fattigare men mycket lyckligare. nästa vecka bär det av igen, då ska pôjkera firas. (johan och hans bror alltså)

hemma väntade det lite paket åt oss båda. bland annat tre nya böcker till mig som kommer att behövas om det ska regna såhär som det gjort den senaste tiden. och sen tre nya behåar och tights och älskling hade beställt en ny fin piké som satt som ett smäck och en t-shirt som var himla snygg. vi är rättså belåtna faktiskt, jag orkar inte så mycket mer än såhär. vi har kommit hem, packat upp, tvättat, ätit och degat framför tvn. nu blir det nog lite alldeles för sen kvällsmat och sen sova egen säng, mmm!

alles gôtt!

RSS 2.0