I go bananas

Sista dagen är kommen för min banan och tonfisk-diet. Jag klarade det rätt bra om jag får säga det själv. Eller klarar, eftersom torsdagen inte är över än. Imorgon är det vägning som gäller och jag försöker intala mig själv att det egentligen inte spelar nån roll vad jag väger, sålänge jag tränar, äter hälsosamt och mår bra. Jag är absolut inte överviktig iallafall, långt ifrån ett fetto och jag ligger definitivt inte i riskzonen. Det känns tryggt.

Har cyklat och promenerat för dagen, gjort 100 situps och nu väntar jag bara på mamma som ska hämta upp mig inför vår månadsliga storhandling. Det ska verkligen handlas den här gången. Vi ska ha en back med påskmust också, inte att förglömma. Och våffelsmet, godis och kellogs ska jag köpa och en massa andra onyttigheter samt nyttigheter. Ska bli trevligt med en skål Kellogs red berries och iskall mjölk imorgon till frukost istället för en banan och kaffe.

Jag blöder nåt fruktansvärt från tandhålet fortfarande, har blodsmak i munnen och haft det hela dagen. Kudden var blodig imorse och jag vill inte mer. Det känns konstigt och jag saknar min tand. Fast den var ful och äcklig så jag mår bättre utan den, men hur fyller man ett hål efter något man haft i så många år? Man växer nog ifrån det och hålet växer igen, man slutar tänka på det och rätt som det är har man glömt. Att man en gång i tiden var en tand rikare. Bara det kunde sluta smaka blod.

Imorgon är det sexparty som gäller, en kebabtallrik på Prestige i Åby kommer sitta fint och så muffins som jag ska baka idag till efterrätt. Innan dess ska jag jobba till två och promenixa. Sandra bjuder också på fredagsfika och jag hoppas innerligt att det blir nåt gott. Här ska det snaskas. Nästa vecka är det min tur och då blir det mockarutor. Dom ska bakas på torsdag då jag är ledig och alldeles färsta ska jag ta med ett par hem till Tess som är ledig och nybliven vovve-mamma då, och bjuda på så får hon bjuda på kaffe. Två veckor kommer hon vara borta från jobbet och hon tror att jag ska överleva, jag är tveksam. Nio dagar har jag räknat ut att jag ska vara på jobbet utan henne, kommer kännas tråkigt. Men sen jobbar vi kväll tillsammans igen 14 april så det gör inte så mycket. Dessutom finns det en hel del annat bra folk på jobbet, jag gillar dom flesta. Och jag trivs, riktigt bra, fortfarande. I juni har det gått ett år.

Kanske om jag skulle ta en banan och titta på Gilmore girls, vore kanske skönt. Lite vila efter träningen och så, för det behöver jag. Usch, jag är så nervös inför imorgon, men det borde jag inte. Jag har kämpat i sju fucking jävla månader, nåt har väl hänt. Om inte annat hoppas jag och är fortfarande stolt över att iallafall ha gått ner tio kilo. Upp dit vill jag aldrig igen. Imorgon är det fredag, som jag har längtat och fortfarande längtar.

Friday, oh happy friday is just around the corner.

Min tand är inte lös,

den är helt jäkla borta! Jag är så glad att klockan snart är nio och tandläkarbesöket är över, för denna gången. Han skulle ha lagat först, men det gick liksom inte. Så poff, på en kvart-tjugo minuter var den borta. I två delar och jag fick tre sprutor, kände hur det stramade och förväntade mig det värsta, men mamma var där, sköterskan höll min hand och Classe var snäll. Efteråt tyckte han att jag varit duktig, och om han fick säga det själv så var han duktig han med, sa han.

Nu är det snart Efterlyst, efter det blir det dusch och läggdags. Min mun har blött sen kvart över fyra och det smakar fortfarande järn i munnen, alldeles för en stund sen först kunde jag pilla i mig lite tonfisk. Blir nog ingen mer mat ikväll. Kanske att jag får i mig bananen till tv-tittandet. Men nu är det tomt i övre käken, känns läskigt att ta bort bomullstussarna så jag gör det inte. Precis innan jag ska borsta tänderna och sova försvinner dom.

Så nu vet jag hur det känns, annars fixade jag endel på stan idag också. Fyllde på lite i Marias present, köpte en present till systerT och en vinflaska samt nageldekor till mig själv. Hann med ganska mycket innan tandis iallafall. När jag skulle möta upp mamma precis innan vi skulle dit stötte jag på Emelie och Mimmi, vi har väl inte setts sen skolan slutade. Vi ska jämt ses, men likförbannat är nåt i vägen varje gång. Men det var riktigt riktigt kul att se henne och jag blev nästan lite gråtfärdig när hon visade att hon hade bebismagen också. Så jäkla kul. Hon ska ha bebis i augusti, lilla lilla Emelie. Hon kommer nog få världens sötaste unge. Vi måste verkligen ses oftare. Minst ett par gånger innan bebisen kommer och mest jämt hela tiden när hon fött ut den.

Nu längtar jag mest till fredag. Imorgon blir det storhandling med mami, men först träning efter jobbet som slutar klockan 14, en timmes promenad och halvtimmes cykling. Blev ingen träning alls idag, men jag tror inte det gör nåt, ibland är det bra att vila en dag. Dessutom kunde jag nog inte rört på mig efter all blodbrist och matbrist jag haft under eftermiddagen. Idag är det våffeldagen samt min favoritmosters födelsedag så hon fick ett stort grattis via sms eftersom jag inte kunnat prata så bra. Det blir inga våfflor idag, men på lördag ska det gräddas hej vilt vill jag lova. Och på fredag ska jag äntligen klä upp mig i ny klänning och sminka mig fin, ska även göra sista vägning efter bantning och se om jag lyckats bli lagom mulle eller om jag får nöja mig som jag är. Vilket fall som helst så börjar jag mitt nya liv efter den här erfarenheten, vilket fall som helst ska jag börja leva.

 Låt mig få leva och riktigt dö en gång.

Och..

han kom inte, jag är inte förvånad..

I think l rest my case.

...

Idag är det tisdag, vilket innebär att jag bara står en natt från onsdag då jag ska till tandläkaren. Jag gillart inte. Kort och gott, vill helst att det ska vara torsdagsmorgon nu istället, hellre det. Absolut hellre det. Eller allra helst fredageftermiddag. Det vore guld. Men, nu, idag är det tisdag.

Jag kompade från jobbet vid kvart i två eftersom Johan ringt vaktis och han kommer hit snart hoppas jag, efter 15 skulle han vara här iallafall och innan fyra borde det bli för han slutar väl då. Så nu väntar jag. Dom ska få känna avloppslukten i köket, draget i lägenheten, susandet i fönstren och fixa brevinkastet som Johan råkat slita sönder lite. Med föga förtroende väntar jag, jag litar inte på dom alls. Och gubben som kommit förut är som en Åsa-Nisse. Jag är inte mycket för honom, han gör allt halvdant och ingenting blir ordentligt fixat nån gång. Dessutom tar det ungefär 100 år innan dom ens börjar anstränga sig. Ska vi flytta snart kanske? Jomenvisst. Helst till huset brevid, som är av gult tegel, ägs av hsb och ser mycket finare ut. Helst dit vill jag, men inget finns ledig, än.

Jag har två dagar kvar plus idag på min banan och tonfisk-diet. Helgen gick över förväntan, inget godis och ändå promenerade jag. Det gjorde mig stolt, trots att Johan åt Polly och guldnougat så klarade jag mig. Inte ett enda litet snedsteg. Och så nu, imorgon och torsdag kvar till slutdagen. Jag skiter egentligen i hur det blir, jag har bestämt mig för att börja ett nytt liv efter det här ändå. Köpte nya matlådor på Willys idag, likadana som vi har nu men i mindre storlek, fem stycken bara till mig. En för varje dag på jobbet under veckan. Så på söndag blir det matlagning, ska göra vegetarisk lasagne, fiskgratäng och några andra smaskiga lätt-rätter. Blir intressant.

Efter att vaktis varit här ska jag cykla min halvtimme till Gilmore girls, sen drar jag promenaden mot Ö&B för att köpa ett par jättefina skålar eller ljushållare. Jag vet inte vilket, men gröna och fina var dom och jag ska ha dom båda på soffbordet med påskgodis i till påsk. För snart är det dags! Under påskhelgen kommer också svärmor hit, så hon följer med till mami på påskmiddag, vilket jag längtar nåt enorm till. Ris, kyckling och currysås blir det då, med massa ägg. Och godis, jag ska äta godis! För jag kommer träna varje vecka, på Friskis, tisdag, onsdag och torsdag. 1-2 timmar varje gång, sen går jag ju fortfarande fram och tillbaks till jobbet. Jag är hälsosam. Och nu vill jag bara ha fredag.

Vi bestämde att vi äter i Åby istället, jag och Maria på fredag. Nån bra pizzeria var Prestige tyckte systerT så det får det bli. Och så ska jag baka muffins på torsdag och ta med som efterrätt. Sen får vi se vad det bjuds på i både ätväg och annat. Också väldigt intressant, men nu som sagt är det tisdag, och jag väntar, på vaktis. Jag väntar och klockan är 15,20. Efter 15 skulle han komma, hur länge ska jag vänta? Jag väntar lite till.

Jag väntar på tiden jag sitter och väntar på.

Vad hände med våren?

Jag blir så jävla förbannad, jag hatar snö, vinter och kyla. Nu vill jag ha vår och jag tror resten av Sveriges befolkning håller med mig, eller hur!? Död åt vintern. Kom tillbaks den 24 december så ska jag välkomna dig med öppna armar, en varm famn, röda kinder och ett blossande leende. Men snälla försvinn nu, snälla, snälla, snälla..

Söndag,

utan ångest är rättså underbart. Jag har inte ätit nåt godis under helgen, har hållt min diet och var ute på promenad imorse. Uppe med tuppen med andra ord och vid halv elva väckte jag älskling. Då hade jag duschat, diskat, sopat golven i alla rum (när ska dom sopa bort allt jäkla grus där ute?!) och fixat frukost. Alles gutt alltså.

Efter frukost tog vi oss in till stan för en att köpa di-fi, boka klipptid till Johan och kika efter en klänning till mig. Jag var inne i alla affärer, jag lovar och ingen har längre nåt jag gillar. Och vad fan är MQ för jäkla affär? Dom har bara clown eller tantkläder, jag trodde dom var typ, bra? Men jag har aldrig hittat nåt fint där. H&M är också så jäkla töntiga, helt förvridna kläder, i regnbågens alla färger och hur fula kläder som helst. Jag kom just på när jag höll på att ge upp att min nya favoritaffär Veromoda hade gått mig förbi. Och självklart hittade jag två godkända tunikor/klänningar där. Jag köpte den ena och jag är jäkla glad. Skulle helst ha varit i S men jag fick ta en M då det var slut på dom mindre, men jag tvättar den och drar ihop den lite. En ljusgrå finstickad tröj/klänning i 50 % bomull och 50% akryl. Så himla fin och kommer passa bra till svarta strumpbyxor på fredag. Jag längtar efter att få klä upp mig. Har inte sminkat mig på över en vecka och håret har jag låtit bli att platta. Det känns bra att göra så ibland, man uppskattar sig själv så mycket då. Och vad snygg man blir när man väl gör till sig. Som sagt, jag längtar tills fredag.

Och då ska jag och Maisan till Världens och äta nåt innan och så inhandlade jag en liten present till henne idag också som hon ska få. Sen ska det bära av till Åby för ett väldigt intressant sexparty. Blir nog trevligt. Och på lördag ska jag och älskling göra våfflor! Vi köpte ett järn igår så det ska bli himla smaskigt. Förra året köpte vi frysta färdiga våfflor på Netto som man värmde i brödrost, men dom hade inga här i år. Så riktiga våfflor kommer bli extra gott. Men innan ska vi ta en pizza på nya F13 som öppnade i början på månaden, blir också intressant. Kanske ett nytt favoritställe? Sen ska det bara mest mysas och börjas ett nytt liv. För på söndag ska jag införskaffa mig ett halvårskort på Friskis och köpa busskort så jag kan ta mig hem om jag blir för trött för att gå efter träningen. Dessutom skrev jag av ytterligare några nyttiga och goda recept igår från viktklubb.se och med min Må bra-tidning fick jag ju en liten kokbok också. Himla goda maträtter ska här lagas när mitt nya liv börjar inom en vecka.

Men först, banan och tonfisk-dieten fortsätter, med promenader en timme om dagen samt cykling en halvtimme. Kommer bli tufft kommande vecka, men jag vet vad jag kämpar för och jag kommer oavsett vikt vara himla stolt på fredag. So what vad jag väger, jag ska vara hälsosam, nyttig och må jäkla bra iallafall. Dessutom är jag inte så jäkla tjock ändå, sådär lagom mulle tycker jag. Det är nog i huvudet allt sitter och jag ska tänka positivt och vara stolt istället för att se ner på mig själv. Jag har iallafall allt jag drömt om, jag har min älskling, mitt liv, ett jobb, underbar familj och massor att leva för.

Varför ska man gå ner i vikt, när man ändå går upp varje morgon?

Utomlands!

Förresten så ringde storebroren igår och hade den glada nyheten att han pratat med alla andra i familjen och då kommit fram till att oktober är månaden då vi ska åka utomlands, fy fan vad lyckat! Nu är det ytterligare en sporre som får mig att fortsätta träna och hålla formen och bara njuta av livet, sommaren och hela alltet. Hoppas sommaren blir fin så att man får den lite förlängd genom en utlandssemester till hösten. Mitt liv blev ytterligare liite bättre igår efter detta.

Btw, nån som vet nåt gott vitt vin som jag ska passa på att köpa till nästa fredag?

Äntligen fredag

Men jag jobbar imorgon också, fast det är bara 9,15-14,15 så det gör inte mycket. Skönt att komma upp tidigt ändå och så blir det träning när jag kommer hem och bara mys med älskling hela helgen. Ska bli skönt att riktigt sova ut på söndag. Jag vet inte när jag var ledig två dagar i rad sist. Jobbade förra helgen och denna helgen, två helger i rad är inte vanligt. Sen har dom lagt mig att jobba när vi bokat hotell i Nyköping den 24-26 april, så det sket sig. Men det gör inte så mycket, för jag har fått ledigt två andra dagar då istället, bland annat måndagen efter påsk då jag egentligen skulle jobbat kväll sju dagar i rad, nu blir det dag under påskhelgen så jag hinner med påskmat hos mamma och så blir det bara fyra kvällspass vilket passar mig utmärkt. Annars är det fredag och jag är som vanligt tidigt på jobbet, var förbi Willys innan och köpte tuggummi, jag lever inte  utan det och igår tog dom slut. Aldrig bra. Men nu finns det igen.

Och i eftermiddag ska jag och älskling ta en sväng till minneslunden för att tända ljus för svärfar som vilar uppe i himlen och skulle fyllt 60 idag om han fortfarande funnits bland oss. Jag saknar honom fast att jag aldrig ens träffat honom, det är konstigt det där. Men så är det och jag är glad att jag fått bli en del av hans familj, som är så himla fin. Sen är det Så ska det låta ikväll också, får se hur det blir att ånjuta det utan något att stoppa i munnen, men det ska nog gå bra. Jag vet ju vad jag kämpar för och för att nå det krävs diciplin. Vilket jag har, jag lovar. Jag kan, jag vill, jag ska.

Häromdagen fick vi faktiskt ett presentkort från vår fastighetsägare, på 150 kronor för att handla blommor på blomsteraffären på De geersgatan, och jag älskar den affären! Vårt hus fyller tydligen 50 år och det ska då firas. Jag ska köpa tulpaner och påskliljor till påsk, mycket fint ska det bli med vårblommor och massa färger. Våren är äntligen påväg och idag är det vårdagjämning så nu bär det av mot ljusare tider hörrni! Fram med stavarna som jag och Erika (du är också så duktig & gullig vännen! Hör av dig när du kommer hit så tar vi stavarna tillsammans och avslutar med en fika i solen!:) och ge er ut på vårpromenader, det ger så himla mycket och just när knopparna brister vid denna årstid är det som allra härligast att vara vid liv.

Jag har ångrat mig angående mobilen, den finns inte längre kvar där den kostar 3000, ligger på 3500 på billigaste stället nu, så jag tackar nej, oavsett om jag förlorat fem kilo eller ej. Satsar på en Samsung senare i livet istället. Den har nämligen inte kommit ut än och när den väl gör det kommer den säkert kosta runt 5000, men om jag väntar och väntar och väntar så kommer den också kanske ligga runt 3000 tillslut så kan jag köpa den, den jag har nu fungerar ju faktiskt alldeles ypperligt fortfarande. En vecka kvar till sexparty och jag längtar så jag går sönder. Ska ta med Maria till Världens och äta nåt gott innan och så har jag bestämt att vi ska äta Ballerina och dricka Coca Cola också. Sånt där som man bara får äta ibland ska vi äta då. Och sen blir det vin senare under kvällen i Åby hemma hos systerT. Imorgon eller på onsdag efter tandläkaren ska jag kika efter en fin klänning tills dess.

Nu är det kaffe och frukostbanan som gäller, solen lyste inte under min promenad imorse, men lika glad för det är jag. Önskar alla en underbar fredag och hoppas att helgen är fullspäckad av trevliga aktiviteter, själv ska jag som sagt jobba och bara sova länge på söndag. Men det blir prima ändå, för jag trivs. Riktigt jäkla bra med livet just nu.

Två bagare och en smet.

Min morot

Och denna ska jag köpa för drygt 3000 om jag lyckas:
 (känner på mig att jag kommer köpa den ändå, men iallafall..)


Sista veckan

Torsdag-torsdag är nu sista veckan i mitt kämpande mot vikten. Jag hoppas då ha gått ner fem kilo sen sist, och har jag inte det så är jag nöjd ändå. Jag vet hur jag ska träna, äta och göra för att må bra. Och jag tänker göra det resten av livet sen och bättre blir det nu när våren äntligen börjar spricka fram. Solen skiner idag och har gjort det hela veckan. Igår gick jag hem från jobbet med jackan på armen med solen i ögonen, fantastiskt.

Det var tänkt också att jag skulle ha gått upp klockan 6:00 med Johan denna veckan då jag börjar halv tio och gå en timmes promenad innan jobbet, men jag har varit alldeles för lat och trött, tagit träningen efter jobbet istället. Men det har funkat. Idag tog jag mig dock upp, eftersom det är sista kämparveckan nu. Så himla skönt att gå upp klockan 6, ge sig ut vid tjugo över och solen redan lyser. Helt jäkla fantastiskt att vara ute en timme och bränna.

Efter en dusch, iordning fixning och medtag av lunch så promenixade jag till jobbet där jag nu är ungefär en halvtimme innan det är dags att auta in-sig (dvs sätta sig tillgänglig för samtal för dom som inte jobbar med mig, hah) Denna sista veckan nu, alltså idag till nästa torsdag är det en tonfisk och banan diet som gäller. Och det ska jag hålla även under helgen, inget gott alls hade jag tänkte mig, inte ett litet popcorn, klarar jag det så klarar jag allt.

Sen ska jag fortsätta fundera ut hur jag ska fortsätta min träning, ska jag fortsätta med mina promenader med stavar och träningscykla hemma, eller ska jag köpa mig ett kort nånstans och träna på gym, det är frågan och så kommer ytterligare frågan om det blir det andra, vilket gym ska jag välja då? Det återstår att se.

Nästa fredag ska jag på sexparty hos systerT och det ska bli superkul, drar med mig Maria och hoppas på annat trevligt sällskap och jag ska dricka vin. Tänkte titta in hos Maria lite innan och kanske ge lite present och småäta nåt gott innan. Men på onsdag nästa vecka ska jag först till tandläkaren och antingen laga eller dra ut en tand, vilket jag bävar för. Får se vad han bestämt sig för när jag kommer och han har tittat på mina röntgenbilder. Jag vill ha torsdag nu. Eller allra helst fredag.

Förövrigt älskar jag Rix morgon zoo, jag lyssnar varje morgon när jag går till jobbet. Dom är för härliga. Denna sista vecka blir det alltså en timmes promenad varje dag, minst en halvtimmes cykling varje dag och minst 100 situps varje dag. Och så banan till frukost, tonfisk till lunch och middag och banan till kvällsmat. Även lördag och söndag, lite självdiciplin ska fixa detta för mig, även om jag inte har nåt gott att se fram emot till helgen, men att se minus på vågen är så jäkla mycket mer värt än en chokladbit i munnen. Nu ska jag hämta mer kaffe, äta min frukostbanan och njuta av en solig torsdag. En vecka kvar, jag är stolt oavsett.

Russian Roulette is not the same without a gun.

Köp a holic?

Vem vill gå på bio med mig och se En shopaholics bekännelser?

Brist på sysselsättning

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

· 1. Vad heter du? Decireé
· 2. Ett ord på 4 bokstäver? Damn

· 3. Flicknamn? Doris

· 4. Pojknamn? Dennis

· 5. Yrke? Datorist

· 6. Färg? Djupblå

· 7. Klädesplagg? Damkläder

· 8. Mat? Dinkel

· 9. Sak i badrummet? Di-fi

· 10. Plats/stad? Djurgården

· 11. Orsak att vara sen? Djup sömn

· 12. Något man skriker? Djävlar!
· 13. Film? Dream girls

· 14. Något man dricker? Dry martini

· 15. Band? Depeche mode

· 16. Djur? Daggmask

· 17. Gatunamn? De geersgatan
· 18. Bil? Dacia

· 19. Sång? Du gamla, du fria

Tack Tess, utan dig vore jag ensam på jobbet idag :)


Fredag den trettonde

Jag fortsätter mitt krig mot vikten och har två veckor kvar att kämpa. Det ska nog gå, funkar det inte så tar jag mig till Friskis, signar in mig där och fortsätter träna tre dagar i veckan där och äter som vanligt utan tankar på att behöva förlora i vikt. Jag trivs rätt bra som det är just nu, men jag önskar bara att jag nådde mitt mål, fast jag mår hellre bra än väger lite. Vi får se, jag har faktiskt sett kossor flyga.

Idag är det fredag, alltså den näst bästa dagen på veckan, jag jobbar till kvart i två sen ska jag hem och cykla en halvtimme, promenixa en timme och sen köra en halvtimme till på cykeln tänkte jag. Blir nog bra, känns gött med cykeln, den ger mer än crossen, det liksom känns i benen för varje varv jag tar med tramporna hur det bränns. Inte alls detsamma som med crossen och på cykeln svettas jag ordentligt efter en halvtimme.

Igår var jag ledig och promenerade till mamma, vi åt soppa, handlade, hon sydde upp mina nya jeans och sen umgicks vi mest. Hon fick ett lila överkast jag köpte när vi var på Ikea i lördags och hon blev jätteglad. Nu ska hon bara köpa en ny madrass och ta ner sänggaveln från vinden så kommer hon få superfint i sovrummet.

Imorgon ska jag med systerT till Å och Cacke, för att rida Wille. Blir ingen direkt sovmorgon, vi åker vid halv nio, men det gör inte så mycket. Kommer vi hem till elva så är det bra, då kan jag krypa ner hos Johan igen och sova till tolv. Sen är det final i festivalen som ska ses klockan åtta och jag hoppas Malena tar hem skiten. Och till det äts det popcorn, morot och gurkstavar med dipp och lite druvor och nötter. Blir gott det. Men först ikväll är det Så ska det låta och då blir det popcorn och massa mys i soffan med älskling. Nu vill jag att klockan ska bli kvart i två så jag får gå hem.

Två myror och en stack.

Morgonträning

Jag tog morgonen till fånga genom att cykla 50 minuter strax efter klockan 6 imorse. Johan gick vid fem i halv sju och jag cyklade till strax efter sju. Det var himla jobbigt men grymt skönt, en dusch efter och så var jag klar för jobbet. Väl där hade jag varit vaken ungefär 3 timmar och jag är hur pigg som helst nu. Ska till mamma efter jobbet, så där blir det en promenad som kompletterar för mina 10 minuter jag skippade på cykeln eftersom jag bara körde 50 minuter. Har med mig yoghurt och banan samt solrosfrön som jag ska smaska på hos mami medan hon ska lägga upp ett par-tre byxor åt mig hag jag bestämt.

Alltid lika mysigt att vara hos mamma, Cleo och Luckitha ska få sig en promenad också så slipper mamma gå ut och bli smutsig. Kan hon vara hemma och sy istället. Hoho. Imorgon bär det som sagt av till Kil, får se om jag tar med mig bilen redan ikväll eller hämtar den imorgon. Ska hämta upp Johan direkt från Finspång eftersom det ligger längs vägen. Blir prima. Ska bli kul med Melodifestivalens andra chans som sänds från Norrköping, och så blir det kanske en tripp till Niclas, Sara och Melker om dom är hemma. Annars ska vi nog bara ta det lugnt och njuta av att vara lediga och sova läänge. Jag är alldeles för trött om dagarna när vi går upp klockan 6.

Nu är det rast och sen kanske vi ska jobba lite? Snart är första veckan på min sista bantningsmånad gjord och jag känner mig pigg, glad och allmänt hälsosam. Morgonträning is the shit.

I feel love li.

Crossen krossad

Okej, min crosstrainer gick sönder i måndags, jäkla skitsak. Det är andra gången den går sönder och det är verkligen inte på grund av min vikt kan jag garantera, den ska väl fan klara av typ 100 kilo och jag väger definitivt inte det. Jag blev arg och kastade av mig tofflorna och begav mig istället ut och gick en timme istället då bara. Halkade runt som en idiot hela vägen och ville bara gråta för att det snöregnade på mig, jag såg helt hemsk ut när jag kom hem igen. Nu skiter jag i crossen och kör på Johans cykel istället, som jag förövrigt köpt till honom och han inte använder. Drog in den i vardagsrummet igår och cyklade en timme, fasen så skönt. Det blev drygt två mil och en massa kalorier blev brända. Kör samma sak hela veckan, en timme på cykeln, sen går jag ju till och från jobbet varje dag nu istället också.


Nu kör vi på resten av veckan, blir Kil till helgen men jag håller dieten som vanligt och den 27 mars är vad vi längtar till. I will make it och tack ni söta för kommentarer, jag gillar er massa :)


Bantarmånad mars

Nu är det sista rycket. Jag ska minsann fixa fem kilo minus på vågen fram till den 27 mars. Det är fyra veckor och jag räknar med ungefär 0,2 kilo minus per dag vilket då ska resultera i drygt fem kilos minus på vågen efter denna tid. Jag tränar 1,5 timme om dagen, då blir det min dagliga promenad plus en halvtimme på crossen, varje dag blir det också 100 situps och detta sker måndag-fredag. Lördagar och söndagar är lediga dagar då kroppen får återhämta sig. På fredagar blir det popcorn och på lördagar får jag unna mig lite vindruvor och nötter. Kanske lite frusen yoghurt nån lördag också, bara för att lyxa till det ordentligt. Men inget godis och inget annat snask överhuvudtaget. Gröt till frukost med banan och mjölk samt juice som vanligt, men numera kör jag med quinoa också, havregryn plus quinoa, kan jag starkt rekomendera. Det är Frebaco som har kommit med en ekologisk blandning som håller en mätt längre. Sen är det frukt till mellanmål samt soppa till lunch och middag. Ska försöka hålla mig borta från knäcke med ost också, iallafall denna första veckan. Sen blir det vaniljyoghurt med lite solrosfrön till kvällsmat. Vi får se hur det går nu denna sista månaden, jag är pepp iallafall, är ni med mig?

Let's go!


RSS 2.0