just another manic monday

förresten det där med 10 kilo på 10 veckor kom av sig en hel del. jag tror det lätt blir så när man inte sover som man borde, men sen när elise blivit frisk igen gör vi ett nytt försök. fram tills dess tar vi en eftermiddagsfika i väntan på att pappan ska komma hem. delicatoboll med turkiskpepparöverdrag och det enda goda kaffet från vår kapselmaskin latte macchiato njuter jag av medans fisen leker på sin matta i bakgrunden.
som det ska va

ikea hade inte fullt allt som vi vill och behöver ha, det blev som mest en bäddmadrass, överkast, lite krukor, lampskärm och annat smått. det stora som säng och köksmöbler får vi hitta annanstans. vi ska kolla home4you nu i veckan hoppas jag för där kan det nog finnas lite gott. annars gillar jag mest läget just nu, sover för lite, vill för mycket men orkar inget. som det ska va för en hemmamamma helt enkelt! jag lever på kärlek så det sprudlar och rinner över, för åh vad jag älskar dessa två:
ett stycke sjuk bebis


nästa, ikea.

idag ska vi till ikea och kika på lite nytt, hur nu det ska gå när man knappt sovit för man har en sjuk bebis som inte kan sova. och till råga på allt är jag också sjuk för femte veckan i rad eller nåt, synd om oss det är det! men vi tar en tripp ändå, behöver ny bäddmadrass, överkast och lite andra smågrejer. säng och köksmöbler behöver vi nytt också men inget faller oss i smaken på ikea så vi kollar runt efter det på annat håll. fisen lämnar vi hos mummun sålänge, det blir bäst så både för henne och oss. nu blire frallafrukost med te och sen bums in i duschen och försöka vakna till liv! ha en bra söndag ni som fortfarande läser!

tack blogg.se, tack som fan!

ja, precis som rubriken lyder, tack blogg.se! äntligen har dom förstått att vi sönderstressade mammor behöver en jäkla app för att hålla bloggen vid liv! jag får aldrig ens fram datorn längre om dagarna för dom fylls upp av så mycket annat. mobilen har jag dock i närheten jämt. jag skulle till och med kunna slänga in ett inlägg under amningsstunderna om det skulle krisa nu, lite skillnad att ha en mobil i handen medan ungen suger musten ur en, än att försöka lägga rätt henne medans hon stretar emot och samtidigt försöka sätta sig så att man kan knappa fram några ord på laptopen. nej, detta är guld! tack, tack som fan! eller varsågod kanske jag ska säga, till er kära bloggläsare som nog nu i framtiden kommer kunna läsa om mitt så intressanta liv igen ;) slänger in en bild på gullfisen för att ni ska förstå vilken guldklimp jag har att göra med om dagarna:
RSS 2.0