for me it happens all the time


i keep on waiting, anticipating for that soft voice


you sweep me off my feet


"men det gjorde ingenting, för hon dog sen"


två klänningar har jag beställt, men en av dom fanns inte kvar på nelly längre så jag kan inte lägga upp bild på den. den här tänkte jag ha på julafton tillsammans med ett par röda strumpbyxor eller tights. den andra klänningen jag beställt funderar jag på att ha på elviras dop den 4 december. en blommig underdel med en randig överdel. är sjukt sugen på att beställa ett par tre stycken till klänningar så jag har lite att välja på till kommande fester, men det får bli efter lön det.

idag hade vi sovmorgon till halv elva, sen far vi iväg till papsi och mummi. jag skulle kunna sitta i flera dagar och bara lyssna på när farmor berättar alla sina historier. en historia idag var rättså rolig. hon pratade om folk som bodde i samma trapphus som hon där hon bodde förut. bland andra en som hette iris som var beroende av att spela bingo. en dag hade hon ringt på hos farmor och ville sälja kylskåpsmagneter för 175 jäkla spänn, två stycken tygjulgummor. farmor visste att det var för att iris skulle kunna spela bingo så hon ville vara snäll och köpte dom. och så utbrister farmor till mig i sin historia "förstår du, 175 kronor för dom där, men det gjorde ingenting, för hon dog sen".  jag kan inte förstå hur rolig min farmor är ibland, jag bara älskar henne.

sen åt vi pepparkakor, både mjuka och hårda. och älskling gav mig ett pepparkakshjärta som han skapat själv. "det var inte meningen att det skulle bli såhär, men varsågod" säger han, jätteoromantiskt! men jag blev glad ändå. också för att vi var och hämtade ut parfymen som han beställde till mig häromdagen. så himla godis! idag beställde han en vågtång till mig också, en sån man får vågigt hår av, så jag kan vara lite extra tjusig när det väl gäller. jag tycker om den pojken extremt mycket vill jag lova. (han köper mig del för del)

idag kom tant röd och hälsade på igen också, jag undrade när hon skulle komma så jag var beredd. men man kan aldrig förbereda sig för denna smärta. jag har mått dåligt fram tills för ett par timmar sen, men nu är det okej. så nu ska vi kolla på komisarie späck och äta ostbågar. det får avsluta denna underbara lördag som bara har regnat bort. imorgon är det söndag och städdag, jag ska försöka övertala johan att städa själv så jag kan laga mat, men vi får se om han går på det. jag är verkligen en latgris.


ullared is the shiet

jo, jag har varit i ullared. så kommer jag att svara från och med nu när folk undrar om jag varit där. igår var vi där hela regniga lördagen. vi åkte vid tre natten till lördag och jag hade sovit ungefär två timmar. på bussen somnade vi om igen och sov tills första stoppet och sen somnade jag igen och sen var vi framme. med nackont, frusen och jäkligt trött.

fast det funkade, efterhand blev man piggare. så jäkla mycket folk det var och så jobbigt det var! jag vet inte om jag egentligen vill dit igen, jag vill liksom ha lite mer struktur på mitt shoppande. det kändes mest som att folk bara var där och tog allt som såg billigt ut. jag ville ju bara köpa det jag verkligen behövde och som faktikst var billigare där. jag kanske åker dit igen om det är på sommaren och mitt i veckan två veckor innan någon får pengar. då kanske man kan gå omkring där inne utan att få en kundvagn uppkörd i röven och slippa sura miner från folk som tycker man är dum i huvudet som försöker tränga sig förbi när andra får för sig att placera sina breda rövar mitt i gången.

nu är det gjort och mina två älsklingar har lite saker som väntar på dom till jul. jag spenderade ett par tusen där nere och mest var det till dom. jag själv kom hem med två olika par av grytvantar och grytlappar, ett par juldukar och fyra gröna skålar. sen blev det ett par ögonskuggor ifrån byggnaden bredvid där dom hade rea på märkesgrejer. nu står det två fulla gekås-påsar i hallen och väntar på två små ivriga bebisar som snart är fyra månader och inte har en aning om hur jävla bra faster/moster dom har. bara bäst är bra nog åt mina flickor.

nu ska jag äta lasagne och kolla på doobidoo och längta till jobbet en smula. (as i said, i'm going slightly mad)


is there anyone out there, who can here me?


piparkakut ja joulu puristemehujendet är inte första advent än, men vi tjuvstartar lite. magen bubblar av konstigheter, så varför inte fylla på med lite andra läskigheter och sötsaker. (i'm going slightly mad)


scandic kickoff

en underbar kväll hade vi, scandicgänget. mitt guldgäng! jag tycker så mycket om varenda en och det kunde inte bli bättre. förfest på scandic norrköping city med hanna, nora, AK, sussie och tezz, pizza på pappa grappa tillsammans med resten av gänget, sen blev det bowling för andra gången i mitt liv och jag fick till och med en strike. kvällen avslutades med dans på harrys där jag och hanna dansade sönder våra ben och inte orkade ta oss till hotellet till fots utan tog taxi och somnade gott i en 90 säng. jag hade inte älskat mitt jobb om det inte hade varit för alla underbara människor som jag får spendera vardagarna med. det är få människor som förstår mig, men dom gör det och jag är bara så glad att ha dom i mitt liv. tack!


all i want for christmas

(is you, och det här):
(i'm going crazy, feeling this way).


det känns lite konstigt i magen

ni skriver inte, så jag skriver inte och jag har en konstig känsla i magen. rättså skön känsla, men konstig och lite jobbig, men mest skön, fast jobbig också och jag vet inte vad jag ska göra.

RSS 2.0