mens behöver aldrig riktigt nån förklaring


promised myself i wouldn't weep

one more promise i couldn't keep.


excited like a child on christmas morning


it seems no one can help me now i'm in too deep there's no way out, this time i have really led myself astray


can you help me remember how to smile, make it somehow all seem worthwhile.
how on earth did i get so jaded, life's mystery seems so faded.


i'm gonna push it, push it som more

man har verkligen blivit tjock om man inte ens får på sig jeansen man köpte sist när man inte fick på sig dom gamla smaljeansen fast att man innan dess hade köpt en storlek mindre för att man nästan nästan kunde ha dom fast dom satt lite tight och att dom jeansen man köpte tredje gången som var liksom tjockisjeansen sitter som dom jeansen som var en storlek mindre än dom gamla smaljeansen, fast ännu tightare. fifän! vet ni vad? jag kör på nekatriner och jordgubbar den här veckan och tänker cykla, promenera och situpsa så jävla mycket att jag kräks. FIFÄN säger jag.

hoping for the best but expecting the worst

igen, igen, igen, igen, igen, igen, igen.


dagens respektive kvällens nöje

idag fyller evelina år så där blev det tårta och kaffe och kvalitetstid med familjen och allra mest fasters belsabus, my gosh vad jag älskar den där tösen! hon vet precis vem jag är och hon blir glad när jag kommer och ledsen när jag går, hon vinkar hejdå och pussas och skrattar och är bara världens finaste lilla troll. tänk om jag bara kunde få se henne mycket mycket oftare! nu blire vin och jordgubbar till ocean's thirteen, en jäkla bra lördag är det.


träna magmusklernajag skrattar mig ont i magen, på riktigt!


girl i want to make you sweat, sweat till you can't sweat no more and if you cry out i'm gonna push it some mo-o-ore1 timmes pw avklarad, nu blire ägg, paprika och gurka och sen ska vi ta en biltur jag och älskling. sen blir det till att göra oopsies och ikväll är det mentalist och jag tänkte sätta mig på cykeln och köra intensivpass i varje reklampaus och avsluta med 150 situps och tre plankor. yeah, i'm gonna push it some moore!


ole dole doff

tack älskade systerT för ananasen, den var ljuvlig!


don't know every high and every low but i'm just getting startedsvettig och glad är jag efter 70 minuters pw och 150 situps med tre plankor som avslut. jobb idag från 8-14:30 vilket känns som den perfekta tiden då jag ändå vaknar 6:10 varje dag och sen får komma hem lagom så man hinner ut och träna och ändå ha hela sena eftermiddagen kvar att slå ihjäl. som sagt, perfa! idag är jag glad fast att jag borde vara dödstrött och helt pissed för att det är måndag och jag redan har jobbat tre dagar och har fyra kvar. MEN, jag såg idag på jobbet att helgens jobb gav dryga 120 spänn extra i timmen på grund av pingsten, så det gjorde mig glad i magen. vi får se hur glad jag är i slutet av veckan när jag bara vill ha helg, men den kommer nog ganska fort ändå. efter träningen åt jag färsk ananas och jordgubbar och gudars skymning vad gott det var med färsk ananas! joråsåatteehh, vi hörs då!


my status is gonna be affected if i keep it up like a love sick crackheadmmm! äggmacka is the shiet! bara för att man bantar behöver man inte äta äckligt, jag har den senaste tiden lärt mig göra oopsies och äter det istället för bröd, vilket går alldeles prima, så jäkla gott är det. ägg, ägg och åter ägg har blivit min passion. allt som går att göra på ägg äter jag och så kör jag intervallträning mån-lör. all vardaglig träning är bara ett plus i kanten, så som en timmes promenad till och från jobbet och cykling till affär m.m. och sommaren gör att man kan röra på sig ännu mer! visst är det härligt! idag är det lördag och då får man lyxa till det. först var det förstås jobb från 8:45-14:45, men jag kompa hem en timme tidigare och fick då ännu mer tid över till träning, samma som igår med intervall spring och pw samt 150 situps och tre plankor. sen blev det en dusch och äggmackor och fun light till middag. ikväll väntas film och mys med tilltugg som nötter och morotsstavar med dipp. och till kvällis blir det förstås jordgubbar och grädde, göött!det blir lite extra gott att dricka när man använder finglasen, dessa underbara glas ifrån o-serien fick jag av svärmor i 25 årspresent. rödvinsglas förvisso, men vem bestämmer vad jag dricker ur dom, sålänge det ser snyggt ut!


this is what i'm talking about!don't mind the ugly face, it's the svett that counts! jag har precis avslutat 40 minuters intervallträning -spring och power walk, med 150 situps och tre plankor. jag ger mig fan inte och jag blir så jäkla glad av att få bränna fett! hela kroppen är som spaghetti men efter ett glas vatten är man på topp igen. den här sommaren kommer förbli min träningssommar. varför skulle man inte kunna träna på sommaren bara för att man grillar, äter glass och har semester? pff!igår cyklade jag till systerT i åby och myste med elsklingarna, det åskade och regnade och jag trodde först inte att jag skulle kunna ta cykeln hem och blev faktiskt väldigt besviken, för så jäkla härligt det var att cykla! tror inte jag haft cykeln ute på ett år nu. men det blev redigt med sol innan jag brassade hem och var helt genomsvett när jag väl var hemma igen. 22 minuter tar det, dit blire fler cykelturer kan jag lova, både motion och miljövänligt! jag hade med jordgubbar och grädde och det slår fanimig godis anytime! YUMMIE!


jag är så trött på att vara tjockoch det är så jävla varmt att jag dör, men nu har jag iallafall klippt av ett par jeans. och nu jävlar i mig är det slut med godis for like ever och träningen ska jag gå hand i hand med ända tills jag är i samma form som i somras. det här går ju bara inte längre. men glass, det måste man få äta till helgen iallafall, det kan ni bara inte ta ifrån mig. det är ju ändå sommar!


you don't really know what you've got until it's gone


alldeles för kort


it's a hard thing faking a smile when i feel like i'm falling apart inside


i think you took a part of my soul


i'll be giving it my bestest


i fell right through the cracks, now i'm trying to get back

thought i headed straight
thought i had it waiting for me
thought it was my fate 
i was only waiting for the sky to fall down

and it sure did,
i ended up flat on the ground
.


the only way her heart will mend is when she learns to love again


RSS 2.0