vilka läser?

jo jag undrar det, funderar starkt på att hitta på nåt annat istället för bloggen, instagram eller så. men samtidigt är det ju sjukt kul att ha kvar allt från åren som gått i bloggen. jag kanske skulle börja med ett litet eget blogginstagramtypsak, lägga upp bilder bara med en enkel bildtext och göra det oftare, vad sägs? det är ju trots allt för er jag gör detta, och lite för mig själv, i smyg. jag tror på det sista, bilder säger en del och jag fotar mest hela tiden med mobilen så svårare än så borde det inte bli, en bild och lite text så ni vet vad som händer i mitt så intressanta mammaliv :) här är prutt 7 månader, (redan!) och firar farsdag hos farmor i kil:


Nov. 01, 2012

förresten mäter hon nu 72 cm och 10,2 kilo, guldklimpen. annars är hon mest bara en helt perfekt liten flicka som äter gröt till kvällsmat varje kväll och som gillar mammas gjorda morots och majspuré, äppelmos och päronmos men som inte är så förtjust i potatis än trots att hon fått den blandad med palsternacka. men mmm! låter det för det mesta. dutti tjej!


en hel halvåring

det är vad vi har! jag och johan är inne på vårt 9e år och lillfis är inne på sin 7e månad. ett helt halvår har hon hunnit bli! och natten till igår var den värsta av alla tror jag, hon somnade bra och vaknade som vanligt fast gånger 100. johan blir arg och jag blir så tröttfrustrerad att jag blir tokig på ungen när hon vägrar somna om. men inatt sov hon så fint intill mamma och vaknade några helt klart godkända gånger och somnade om så fint igen. efter frukost vid 6:30 sov hon vidare till 9 när jag fick väcka henne för en morgonpromenad. och sen hela dagen har jag haft hand om en solstråle! hela mitt mammahjärta fylls av glädje när hon är så nöjd. ikväll upptäckte jag dock anledningen till helvetesnatten, en liten tandspets tittar fram i underkäken på vårt lill gry, inte konstigt att man mår dåligt ju! så nu förväntar jag mig inget annat och med facit i hand så gör det mig inget heller, nu får hon vara ledsen och mamman ska inte bli arg. jag är bara så jäkla lycklig över mitt liv så det finns inte, varje dag får jag så mycket kärlek att jag nästan spricker. jag är så rik!

RSS 2.0