torsdag kväll

Jahopp, snart en månad har gått och snart är det helg igen. Härligt värre, dock slutar jag klockan 20 imorgon också och då åker vi till Maxi och storhandlar. Vi har nämligen (äntligen) skaffat oss ett ica bankkort så att vi bara för över pengar och handlar för en viss summa varje månad. Det har blivit lite hipp som happ nu innan och det har gått åt nästan 3500 spänn varje månad, till mat! Herregud, vad är vi egentligen? Som om det inte finns nåt stopp i munnen på oss. Okej, jag erkänner det har varit mycket min nutrilettmat som gjort att priset gått upp, men inte bara. Det blir så när man handlar många småköp istället för planerade storköp som det kommer bli nu hädanefter.

Skönt att denna dag är över, kändes inte så bra i eftermiddags när jag kom till jobbet för de flesta slutar ju fyra och så sitter man kvar och väntar på att nån rolig ska börja som man kan prata skit med. Men det ordnade sig tillslut och kvällen gick trots allt. Dessutom var det lön idag, fick lite mer än vad jag trodde så jag ska vara glad, men det försvinner ju lika fort som det kommer in på kontot känns det som. Men bara för att jag betalade tillbaks på tv'n nu och sen är det ju vanliga räkningar. Annars hade jag haft lite över tre tusen mer än vad jag har i nuläget. Men men, vi har en fin tv som förhoppningsvis kommer glädja oss i många år. Jag ska börja spara lite mer pengar nu också efter att jag betalt tv'n och allt, jag ska bli mäkta rik innan jag är pensionär hade jag tänkt mig.

Sen har det påbörjats lite smått inför tapetseringen i hallen nu också. Hittade nästan hela min familj här hemma när jag kom från jobbet. Mor, far, lillebror och Evelina var här och höll Johan sällskap, trevligt. Har inte sett bror och Evelina på länge så det kändes bra att se dom. Vi borde träffas oftare tycker jag, vi bor inte alls långt ifrån varandra. Fast jag har svårt att umgås när jag tränar och håller diet, känns som att jag håller mig mest för mig själv under tiden och sen bara hoppar fram för att visa mitt nya jag, typ. Kanske är fel, vad vet jag.

Det känns inte som att nån läser min blogg, fast det spelar ingen roll för jag skriver ju mest för min egen skull, så jag kan hålla kolla på mig själv och känna att jag håller fast vid allting med diet och träning och sånt. Förresten kändes det bra att träna idag också, promenerade till badet liksom igår och gick snabbt på gåband samt sprang de sista fyra minuterna av halvtimmen sen blev det crosstraining i en kvart. Och så tog jag spårvagnen hem, bara en sista gång eftersom mitt busskort går ut idag. Fast det funkade inte att stoppa ner det i läsaren ändå, för dom höll på att byta chaufför och då var allting stängt, sen struntade jag i att stoppa ner igen. Kunde åkt gratis alltså, tekniskt sett.

Shit vad mycket jag skriver, som om det händer så mycket i mitt liv. Igår när jag kom hem var jag arg på Johan som hade fått ta hand om tvätten och bara klämt in allting i torktumlaren fast att jag sagt att vi inte ska göra det med påslakan och örngott då strumpor och dyl. lyckas ta sig in där och inte torka, men neej, varför lyssna? Sen när jag skällt mer på honom om hur dålig och lat han är och inte tar ansvar över nånting som helst, upptäcker jag en lapp på köksbordet "Grattis på namnsdagen, älskling!" står det och under den ligger mobiltelefonen han beställt åt mig. Då blev jag tyst och kände mig jätteelak, så vi kramades lite och så var allt bra igen. Han är allt rätt bra ändå den där älsklingen jag har. Faktiskt helt bäst i världen om jag får säga det själv. Inte bara för att han köper typ allt jag vill ha, utan för att han är den han är och älskar mig för den jag är. Nåt som är bättre än det går liksom inte att önska sig. Ever.

If I could please god, now that I found Him, can I keep Him?

Inget särskilt alls

Äntligen är dessa två dagar över, imorgon samt torsdag och fredag börjar jag klockan två istället för kvart i ett och jobbar till åtta. Så det blir bara 6 timmar och det känns bra. Lite drygt denna vecka känns det som, men kommer nog bli bättre imorgon då det bara är två dagar kvar till helg och en dag kvar till lön. Åh, jag vill ha ny jacka och sen några mysiga stickade tröjor till vintern. Och jag har redan plockat ut vilka kläder jag ska beställa till julafton, kommer bli superfint. Och mysigt och jag längtar galet mycket tills det blir snö, minusgrader och ljus i alla fönster. Hoppas bara att lägenheten är färdig till december så vi kan julpynta och ha det bra i vår lilla vrå.

Imorgon ska jag till badet och träna innan jobbet, en halvtimmes snabb gång på bräda, samt 4 minuter spring (jag lägger på en minut varje vecka, för jag orkar verkligen inte springa, men det funkar några minuter och jag ska fortsätta tills jag orkar springa helt) sen tar jag crosstraining i en halvtimme också, samt promenaden till badet, icke att förglömma. Men jag tar nog spårvagn hem, måste utnyttja mina sista två dagar som busskortet gäller, sen blir det inget sånt mer, utan apostlahästarna som får arbeta eller cykeln.

Nu på lördag ska jag träffa systerT hemma hos mamma, hon ska dit och hjälpa mami med Cleos tänder som är helt gröna av plack och äckel. Så åker vi dit vi också tänkte jag för att kramas lite med syster. Har inte träffat henne på flera månader tror jag. Sen på söndag blir det Mantorp med älskling och pappa, får se om jag står ut att vara där i kylan flera timmar och kolla på stcc och inte rally som jag fick för mig. Det funkar nog, får ta med mig en nutrilettbar och kanske en smoothie också så jag har nåt att äta. Kanske lite nötter? Hm, vore mysigt ja, det ska jag ta med också. Sen nästa tisdag har jag bestämt träff med Emelie också, ska bli himla trevligt att träffas, vi säger hela tiden att vi måste ses nån dag och vi har väl gjort det sen studenten men det blir liksom aldrig av, men nu så. Sen ska jag följa med henne hem till Skriketorp och se hur dom bor i sitt lilla hus, ska bli mycket trevligt.

Annars flyter träning och allting på, sista veckan nu innan en månad har gått och mitt första delmål ska vara nått. Det är en bit dit, men  man ska aldrig säga aldrig, det kan hända. Så jag hoppas och tränar och har en positiv inställning, jag har hört att man kommer så mycket längre då, höhö. Well, nu är det sängdags för oss som jobbar.

Luckitha och Cleo. (världens bästa hundar i hela världen)


..btw

..jag har inte gått upp nånting! :)

5 dagar kvar till lön

Snart kommer det pengar! Och jag kommer förhoppningsvis få mina pengar från A-kassan också, dessutom fick jag reda på häromdagen att jag fick för lite betalt av Sussie när jag hjälpte henne i somras så jag kommer få lite extra därifrån också. Aldrig fel med mer pengar! Sen har jag ju en del utgifter också, bland annat ska jag betala tv'n till Johan, men jag funderar på att betala hela alltet istället för att dela upp det. Jag hinner nog spara ihop pengar igen. Det är bara drygt 3000 och känns bra att få det överstökat. Sen måste jag köpa nytt träningskort också, jag vet inte vad jag ska göra. Om jag ska vara kvar på badet där det kostar 720 JÄVLA! kronor, eller om jag ska kika på Sol&Motion eller kanske där pappas gamla jobbarkompis har sitt gym som jag kanske får rabatt hos. Men jag vet inte, jag trivs på badet och kör nog där ett tag till. Annars kan man ju ta det på autogiro och binda sig i ett år och då är det bara 300 spänn i månaden, men jag och bindningstid går inte riktigt ihop. Ah, jag vet inte, än sålänge har jag iallafall träningskort.

Jag gillar inte att börja såhär sent, känns dumt att sitta hemma just nu, jag vill iväg och jobba så jag får komma hem igen. Fast tiden brukar gå rätt fort, i måndags ringde det på som bara den och tiden bara försvann. Dock brukar det vara lugnare på kvällarna.

Nu är det bara en vecka kvar tills det gått en månad och jag får se om Johan får en glass eller inte, för mobilen är redan påväg till mig. Eftersom jag har världens bästa älskling i hela världen. Jag tycker synd om honom som går upp klockan 6 och drar sig iväg till jobbet trots att han känner sig febrig. Men man måste ju prova iallafall! Han brukar vara envis. Hoppas inte jag blir sjuk nu bara, för då kan jag inte jobba. Iallafall inte om rösten försvinner, lite svårt att köra teckenspråk via telefon. Höhö.

Jag har redan varit ute på promenad och det är 2,5 km den sträckan jag går, och som jag tänkt gå två gånger om dagen denna veckan, eller iallafall tre dagar eftersom jag ska till badet onsdag och torsdag. Jag har redan duschat, ätit frukost, bäddat sängen och diskat. Ska ta och ge mig ut på promenaden igen och prata med mami lite innan jobbet börjar. Denna vecka blir nog lika tråkig som förra veckan, jag är ingen Blondinbella, men jag vet ändå inte om nån läser min blogg eftersom ingen skriver nånting, dålig stil! Well, well, nu promenixar jag.

l'm fading away.


Härliga söndag!

Det är synd om min bebis för han är sjuk. Så just därför har jag tagit tillfälle i akt att titta på alla Gossip Girl avsnitt som jag missat och därför kan jag nu hänga med varje söndag igen. Fast dom gör reklam på tv för alla nya serier som ska börja samma vecka, men vilken vecka? Och vad är det då för avsnitt som går på söndagar om det inte är nya? Jag hänger aboslut inte med. Fast det spelar ingen roll för jag kan kolla på repriser hela tiden ändå, jag får aldrig nog. Tack gud för denna underbara serie som alla verkar älska lika mycket som jag.

Jag brukar inte gilla söndagar, det gör jag nog fortfarande inte heller. Men det har en liten annan klang nu iallafall när man har lite att se på tv och tv'n är i sovrummet, då kan man fortfarande vara uppe till elva ungefär. Fast det kan jag ändå, för imorgon börjar kvälls-veckan då jag slutar åtta. Känns rätt bra för då får jag igång träningen innan jobbet och har det gjort till hemkomsten och så är det lite tv-tittande och smoothie innan sängdags så har dagen gått och man har knappt hunnit tänka. Imorgon är det tre veckor sen jag började och jag börjar bli nervös inför morgondagens invägning. Tänk om jag inte gått ner nånting, eller ännu värre, gått upp? Jag känner så jämt! Mest nu eftersom det inte känns som att jag tränat nog och så kommer jag äta popcorn ikväll också. Men jag fortsätter iallafall, man behöver ha lite motgång i livet för att fortsätta kämpa. Dessutom kommer jag köra på hårdare nästa vecka och försöka komma till badet tre gånger och sen gå Degeersgatan upp och runt Eneby centrum varje dag, det är ungefär 3 km så inte riktigt så mycket som jag brukar gå, men jag tänkte försöka gå den en gång till när jag kommer hem om kvällarna också, eller iallafall en liten promenad med älskling om han orkar. Idag har han mest legat i sängen och lyssnat till ljudet av Gossip Girl, det är synd när små pojkar är sjuka. Det är typ hundra gånger värre än när en annan är sjuk.

Helgen är snart över och det påbörjas en ny vecka imorgon, jag är fortfarande lika stolt över mig själv som inte ätit nåt godis eller liknande alls och gröt varje dag och soppa till lunch/middag. Nu längtar jag bara ännu mer till jul också när jag såg dom i Upper East Side fira jul. Jag vill beställa lite kläder jag kan ha under vintern och speciellt runt jul, det är alltid lika spännande! Jag älskar julen, vem gör inte det? Och så kanske jag ska till Malmö med Therese på jobbet i slutet av november och köpa lite julklappar, är det inte underbart? Vi ska bo på hotell då, eftersom vi säkerligen kommer få mycket bra rabatter. Minibar är det på rummen också, lovely! Fast jag ska dock hålla mig till min diet ändå, så inga oroligheter här inte. Undra hur långt jag kommit då. Jag räknar med ungefär 3-4 kilo i månaden. Så åtminstone 9 kilo kanske? We'll see! Nu är det popcorn, tv och mys under täcket som gäller!

Feels like in heaven.


Elise-dagen

Helger måste vara det bästa som finns, iallafall när man är ledig och kan sova ut på mornarna och sen ge sig ut på en härlig promenad i 11 gradig kyla. Klä sig varmt och promenera sig varmare, för att sen återkomma hem till sin älskling som ligger och är sjuk i sängen. Det är alltid så mysigt att krypa ner hos honom efter att jag varit uppe ett tag och sen äta frukost tillsammans. Det är bäst.

Jag längtar till Barcelona och vi har inte ens bokat nånting än! Jag får snart panik, men det borde jag inte. Vi får ta hjälp av Johans bror och Veronica så att vi får nånting gjort snart. Annars kommer det bli som allting annat vi planerat, det rinner ut i sanden. Förutom om det handlar om bilar eller nånting sånt, det brukar oftast hända ändå. Men sånt som jag verkligen vill har en tendens att bli oprioriterade, men detta måste bli ändring på, jag ska utomlands i vår!

Sen är helgerna så oroväckande också, inför måndagen ifall man gått ner nånting eller inte. Dessutom känns det fel att äta för mycket popcorn och nötter också. Men jag måste få äta det annars går jag under. Jag har ätit soppa till mat varje dag i tre veckor nu och gröt varje morgon, oavsett dag. Johan äter pizza och hamburgare, men inte jag. Därför behöver jag popcorn och nötter till helgen för att stå ut. Inte för att sopporna är äckliga, men det blir lite tråkigt i längden. Fast det är bara denna vecka som kommer nu kvar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ta för mig. Funderar lite på min knäckebröd och banan-diet som jag hade förr. Det är så himla gott med en massa olika knäcken och lagom mogen banan. Det kör jag kanske på ett tag, sen blir det förstås gröt till frukost ändå, för det är himla gott, nyttigt och mättande!

Nu ska vi ut på promenad, man kan inte sitta vid tv'n hela helgen bara för att den finns i sovrummet och det är så jäkla mysigt att ligga under täcket och hålla handen. Och sen kolla på alla våra kanaler vi fått nu med digital-tv. Men det blir mer av det sen när vi kommer in, då blir det yoghurt, nötter och popcorn. Förresten vill jag ha en ny vinterjacka som jag sett i h&m-katalogen, men jag hittade den inte på stan idag. Så jag köpte en grå pyjamas istället och tänker beställa jackan på nätet. Dessutom har Johan beställt en ny mobil till mig nu också, som jag velat ha jättelänge och den borde komma nästa vecka. Jag älskar att vänta på paket! Det är en namnsdagspresent, för jag har faktiskt namnsdag idag och även min mami. Så grattis till mig och min lilla mamma!

Now I'm walking my way to a new life.

Inte smal utan träning

Men det förstår kanske inte Maria, huvudvärken sätter stopp för henne 2 timmar innan vi ska träna. Men det struntar jag i, för jag låter inget komma ivägen för träningen nu. Huvudvärk går väl över, jag har också det ibland, men jag bangar inte för det. Skit samma. Jag ser fram emot att få träna av mig lite, komma hem till Johan, ta ett bad eller dusch, en smoothie och kolla på Top Model och sappa lite till Idol ibland, sen vill nog Johan se på vem som kan slå Filip och Fredrik, det är rätt skoj.

Jag kommer sakna att ha tv'n i sovrummet sen..

Idag var ingen jätterolig dag direkt, fast den gick. Blir lite för hungrig ibland, även fast jag äter havregrynsgröt på morgonen. Jag har inte lunch förrän vid ett-tiden och det blir nog lite sent tror jag. Men det får vara så tills jag ska äta normalmat igen. Skrev av lite recept idag också mellan samtalen, från viktväktarna. Kommer bli intressant att laga några av dessa maträtter, eller mer intressant att köpa alla ingredienser. Vi får se, kanske till och med Johan kan vara med och äta och bli lite nyttigare än att bara äta flingor, mackor och makaroner (jag vet, jag har blivit en dålig hemmafru, men det är för att jag inte är hemma längre utan också jobbar, då är det inte lika lätt att fixa mat jämt)

Så, nu ska jag väl börja promenera till spånkan och skaka på fläsket lite på badet, det behövs. Ska ringa mamma också och samtala lite under resan. Imorgon är det fredag!



I do love my crazy mama.

Gröna rummet

Jamenvisst, det blev gröna väggar tillslut och en grå vägg. Nu är det bara hallen kvar som vi ska få brun. Tycker det är lika bra att köra på när vi ändå är igång liksom. Det är det enda som blivit av denna vecka känns det som, träningen känns inte lika prioriterad eftersom mamma och pappa är här varje dag, då blir det inga promenader till mamma, bara träning med Maria igår och promenad till och från badet. Likadant blir det imorgon, men jag får ta igen det till helgen och ta ett par morgonpromenader istället, känns bra att tänka så. Annars blir det för mycket ångest och det orkar jag inte med, jag har inget tvång, jag bara fortsätter som vanligt och kämpar på. Jag ska lyckas.

Jobbade idag, som vanligt. Tidiga timmar denna vecka, så jag slutar kvart i fyra och börjar inte förrän halv tio, det känns gött och få sova till åtta. Nästa vecka blir det lite kväll, slutar klockan åtta då, men det är rätt okej. Man hinner hem och äta lite kvällsmat och få i sig lite tv innan man ska sova. Annars när man slutar 22 hinner man inte mycket, jag och Johan ser knappt av varandra och det är bara sova när man kommer hem. Har en sån vecka om tre veckor, fast det blir fyra dagar då jag bytt bort tre dagar så jag slutar kvart över åtta istället, känns bra. Jag ser fram emot träningen imorgon, det känns som att jag behöver träna lite mer nu när jag inte gått som vanligt. Nästa vecka ska det bli skönt med morgonpromenader då jag börjar vid ett-två, få det gjort och slippa tänka på det på kvällen sen.

Jag trivs fortfarande på jobbet, jag gillar vad jag gör och kan hantera missnöjda gäster utan att ta åt mig. Jag gör inte reglerna, jag bara följer dom. Och alla som är så trevliga att man blir rörd. Jag fick dessutom beröm idag så det heter duga, fick 100% på månadens produkttest vilket känns bra. Sen tycker dom att jag utvecklats väldigt bra och att jag hanterar mina samtal på ett bra sätt och inte bara skickar problemen vidare till våra hjälpare. Det får en att trivas och göra jobbet ännu bättre. Hoppas att jag får stanna efter nyår också, att provanställningen fortgår i fast anställning. Dessutom hoppas jag att allt med min a-kassa ska rulla på nu också eftersom jag fått jobb så måste jag skicka in en hel del papper innan dom kan ge mig de pengar jag är berättigad till som 75% -anställd.

Yeah yeah, mitt liv är svinintressant, jag vet. Nu är det Idol, jag är nyfiken på Herreys-tjejen som ska vara ikväll, ligger det i släkten kanske? Man vet aldrig, men det stod på expressen.se att hon blir totaldissad, intressant!

I'm working for the week to be free in the end.

Jobb, träning & vardagsrum

Jaha, två veckor har redan gått och inne på tredje veckan nu alltså. Utan godis och bra med motion och nyttig mat, känns fortfarande prima, fast jag längtar tills det gått ett par månader. Ungefär som när jag slutade röka och ville att det skulle bli i år så jag kunde säga att jag slutade förra året. Ungefär så känns det nu, om det bara vore typ november nu. Fast det kommer, hösten är här och jag kör med vinterjacka på cykeln till jobbet. 9 grader? Det är september. Och väldigt väldigt kallt. Och snart vill jag boka resa till Barcelona så att jag kan se fram emot ett datum, allt verkar gå så mycket snabbare när man har en fast dag. April är inte så långt bort, ett halvår ungefär, förstå hur det kommer kännas då, 8 månader med träning, nyttig mat och inget godis. Eller jo, det blir på julafton fast ändå. Det vore allt gött att ha vår redan nu alltså.

Det händer inte så mycket, det är mest jobb, träning och tapetsering som står på schemat för kommande dagar och dagar som gått. Jobbade helg nu också så jag är ledig imorgon, sen är det ledigt tre helger i rad, inte helt fel. Kanske blir en tur till svärmor nästa helg, helgen efter det ska vi på rally i Mantorp. Alla lediga dagar är späckade känns det som. Fast det är bara härligt, då går tiden.

Och imorgon blir det träning igen med Maria och vi ska promenera till badet, gjorde det sist och det kändes som en lagom uppvärmning. Varför ska man ha busskort när man kan gå? Sen blir det att måla väggen i vardagsrummet en gång till med pappa, sen ska vi äntligen börja tapetsera de andra väggarna. Det kommer bli himla snygg alltså. Nu är det visst nåt på tv med Magnus Betnér som vi ska se, fortfarande härligt med tv i sovrummet!

I'm still smiling.


Let's go to bed

När andras vecka slutar börjar min, nu har jag varit ledig i två dagar och ska tillbaks och jobba i tre dagar nu, tidigt imorgon blir det och då slutar jag även tidigt. Men sen blir det sena kvällar på lördag-söndag. Halv två till åtta båda dagarna, men det gör ingenting för jag får fortfarande vakna med Johan, äta frukost och ta det lugnt innan jobbet börjar, sen behöver vi inte sova tidigt på lördagen eftersom jag börjar så sent på söndagen. Då blir det film iallafall efter åtta och dags för nötter, vindruvor och kanske lite fryst yoghurt.

Idag har jag promenerat till badet, tränat med Maria, spacklat väggar med pappa medan jag även tvättade och sen åkt till mamma för att valla hundar. Sen kom vi tillbaks hit för att fortsätta spacklandet, imorgon blir det lite slipning och förhoppningsvis lite shopping på Bauhaus och Jula. Vi behöver ett par nya krokar till badrummet och så vill jag ha en gullig liten "gäster" skylt till gästhanddukarna. Åh, jag längtar tills hela lägenheten blir färdig, det är så mycket jag vill göra!

Innan dess och innan jul har jag träningen att tänka på och jag blir bara mer och mer sugen på typ kokta morötter, lax med potatis, köttfärssås och inte minst pizza. Men jag står på mig och snart har det gått två veckor, jag är stolt. Fortsatta månader ska även innehålla detta:

  • 5 km promenad 5 dagar i veckan
  • Träning 2-3 gånger i veckan
  • 50 situps varje dag som blir + 10 varje vecka
  • Inget godis (bara nötter, popcorn, vindruvor eller annan frukt/grönsak)
  • Ingen snabbmat såsom pizza, tacos eller hamburgare
  • Havregrynsgröt med banan varje morgon
  • Bara nyttig mat med mycket grönsaker eller sallad

Well, detta är vad jag gör nu och jag hoppas kunna hålla det hela året ut förutom en dag den 30 oktober eller ja, lördagen den veckan för då ska vi ut och äta och fira årsdag. Sen blir det jul och då ska vi se vad jag får för julklapp på vågen. Dags att sova nu, med tv i sovrummet som man kan titta på, Johan har fixat lång antennkabel!

Let's go to bed with a smile and wake up with one.


Some of this and that

Egentligen skulle jag ha skrivit något helt annat förra gången, men när jag skulle lägga in det så försvann hela inlägget, jag har en känsla av att fler har upplevt detta. Så jag blev sur, struntade i det och gick på promenad istället. Sen upptäckte jag när jag redan skrivit på nytt att inlägget sparats bland mina inlägg ändå, kul. Jaja, jag känner mig fortfarande oerhört peppad att gå ner i vikt. Jag har ett mål på 4-5 kilo denna första månad, Johan har gissat på 4,5 och har han rätt så får han en glass och har jag rätt så ska jag köpa ny mobil. Jag längtar efter att få rätt.

Igår oererades mamma, inget allvarligt, det var foten som hon haft problem med i typ 11 år och nu äntligen kommer hon kunna gå i klackskor och kunna springa igen. Om ungefär ett år då alltså när allt har läkt, men ändå. Jag gläds så åt henne. För hon  är verkligen världens bästa mamma, jag vet att många känner så om sin mamma men jag vet att min är det. Bäst i världen.

Annars rullar det även på med lägenheten nu, även om vi ogillar den för att fastighetsbolaget är det sämsta man kan tänka sig, men nu kommer vi nog trivas bättre. Efter att pappa tapetserat vardagsrummet och hallen och vi kan börja få iordning på alla grejer som fortfarande ligger i kartonger. Och Johan kan äntligen få sina visioner om ett alldeles eget datarum med alla utställningsbilar i sitt vitrinskåp, han kommer bli glad när allt är klart. Och jag kommer bli supernöjd, fast det är så mycket kvar att göra. Jag köpte nya handdukar igår också eftersom vi bara haft en var innan då jag slängde alla andra innan vi flyttade (jag vet, jag är en slösa) för att jag ville ha nya och nu ha vi fina blåa handdukar som jag ska tvätta i eftermiddag när jag kommer hem från träningen, som jag dessutom måste börja promenera till nu. Marias cykel var tydligen trasig så då får hon gå och jag är inte sen att haka på en promenad.

Det blir alltså träning, tvättning och spackling av vardagsrumsväggar med pappa idag, sen ska jag till mamma och ut med hundarna eftersom hennes fot inte vill gå riktigt än. Sen blir det en mysig vecka utan tv, woho. Men jag är inte bitter, jag ser framåt och längtar mest efter jul. -10 kg ska det stå på vågen då hoppas jag.

Let's go!


first attempt to impress

Okej, jag är en supertönt som också skaffat blogg och ja, jag är svag för grupptryck och måste alltid ha allting som alla andra har. Fast jag har försökt stå emot, dessutom är jag inte medlem i någonting längre så något måste jag hitta på. Blogg är ju så himla inne just nu och alla som inte har en blogg hänger inte med i framtiden, jag hänger definitivt inte med längre. Jag kan ingenting och det enda jag gör vid datorn är att kolla mailen som för den delen fylls av damm då ingenting hamnar i inkorgen, sen kollar jag lite h&m, men deras kläder börjar kännas tabu så då finns det inte så mycket annat att förlita sig på under sin trista vardag. Speciellt nu när det har blivit höst, att blogga under hösten måste vara så inne.

Anledningen till bloggen är egentligen för att jag blev så inspirerad nu under sommaren när jag satt på jobbet under ingenting-att-göra-timmarna och läste bantar-bloggar. Förstå vad pepp man måste bli av sånt egentligen, fast ungefär alla som jag läste om hade antingen gett upp eller struntat i det. Därför tänkte jag gå mot strömmen och inte göra det. Förra veckan började jag mitt nya liv, eller egentligen började det i juni i år, då vi äntligen flyttade tillbaks till Norrköping, jag fick nytt jobb som för den delen är det bästa jag jobbat med (ja, jag har haft typ 3 jobb innan, men ändå) och vi började ro om vår första egna lägenhet tillsammans. Men nu har jag tagit det steget längre och ska ta tag i träningen också, det började jag med i måndags. Och jag ska fortsätta tills 10 kg ungefär har försvunnit, därför behöver jag en peppblogg så jag kan ge mig själv lite ris och ros ibland. Så, nu jag har förklarat mig lagom mycket i ett lagom töntigt och mesigt första inlägg.

There's more to come, this is just the first attempt.

..

l guess there's a first for everything.


RSS 2.0