update

då var det fixat, en spruta i armen och den känns lite halvt amputerad. gör ont som satan, men jag är iallafall inte i riskzoonen att få hepatid a när vi är i egypten. nu vill jag komma hem, promenixa och sen ta spårvagnen in till stan med älskling och slösa pengar. ska lämna tillbaks ett par tunikor, kika efter ett par andra. vill även ha skinnhandskar, öronmuffar, behå och ett par jeans. johan skulle också behöva ett par skinnhandskar, men vi får se. en timme kvar av jobb och snart är även denna veckan slut. nästa vecka ska jag och mamma fixa pass också, sen är det inte långt kvar till härliga bad och glass i solen, i november. det har jag aldrig upplevt förut, känns som en bra start på vintern. jag tror jag tycker om vintern igen.

30.09.09

idag ska jag och mamma iväg till medicinskt centrum och ta spruta, för om 4,5 veckor åker vi till egypten. det är lite blandade känslor det där, men det blir nog bra. jag längtar iallafall tills vi kommer hem igen, det är liksom lite förändringar på gång och det kittlar litegrann i maggropen när jag tänker på det. jag längtar helt enkelt. men sprutan vill jag vara utan, men icke. ska tydligen göras ett par gånger till efter några veckor också, det kommer göra ont, så ont!

idag firar jag och älskling 59 månader
& jag älskar honom fortfarande som en tok.



update

igår beställde vi nya bärbara datorn, eller johan gjorde det. det blev en HP Pavilion dv6-1250 med 15.6"s skärm. den kanske kommer imorgon, jag hoppas på det.


i höst vill jag se ut som johanna asplund.


29.09.09



..känns dagen idag ungefär. fast nu är det dags för lite roast på berns och sen är det väl onsdag snart?

update

okej, jag är värdelös, men det visste vi redan. men vet ni? det kommer förändras, för johan ska nämligen köpa en laptop till mig. eller ja, till oss men mest till mig. jag kommer liksom vara fodervärd till den och johan ska stå som ägare, ungefär så kommer det vara. så jag kommer ha hand om den och johan får säga till när han behöver använda den och jag får då glatt vara med på det (det är ju ändå hans pengar liksom). men den kommer ändå vara min mestadels av tiden och då kommer jag kunna blogga massor och lägga upp bilder och allt sånt som gör att det blir roligare att läsa. för jag vet att ni finns där ute, mina trogna läsare och ni vill ha en bättre bloggare, eller hur? :) jag säger till när bebisen kommit hem till oss. johan ska bara ta det stora beslutet och bestämma vad det ska vara för nån också, men denna veckan ska vi kika runt lite. so i will be back!

04 september, fredag

dom sjunger om fredagsmys på radion och jag sitter här med en kopp citronte. har varit vaken sen halv tio och lyssnat på regnet, grannarna som dammsög och ungar som tjuter. begav mig upp strax efter det, diskade och klädde mig sen för en tur till willys. det är konstigt hur så många jäkla bilister inte stannar när man är mitt ute på ett övergångsställe, det är inte första gången jag är nära på att bli överkörd, jag stannar bara jag ser nån som står vid ett övergångsställe. ibland är det tråkigt att det bara finns en av mig. snart ska mamma komma hit och vi ska åka till maxi, sen bär det av till jobbet igen för kvällsjobb till 22. sen först är det fredagsmys för mig. kanske lite tv, lite hålla handen i soffan och sen sova som en gris. för imorgon är vi lediga och då ska det bli extra mysigt att ligga kvar i sängen. min mobil kom inte idag, jag är besviken, men kände det ändå på mig. att man kan sakna något materielt så mycket. men jag är sån, mobiler är min grej, jag gillar min mobil. och det känns hemskt att någon annan har berövat mig på den. jag kan inte själv bara ta tillbaks den, det är en hemsk känsla. jag har stora förhoppningar om att den kommer på måndag nu, gör den inte det så ska dom banne mig få. idag fyller tess år också, ett fjärde grattis till dig gumman! hoppas alla önskningar går i uppfyllelse. ska titta lite på tv i min väntan, för här finns inte så mycket mer att hämta. ha en bra fredag, min är faktiskt rätt okej.


update

om inte jag får min mobil imorgon kommer jag bli riktigt jäkla besviken. efter den här veckan har det gått sju veckor, det är nästan två månader och på tok för lång tid att vänta på mobilservice. jag kan förlåta dom om dom skickar med nåt fint till mig som kompensation, då kan jag möjligtvis överväga att förlåta dom, men bara kanske. jag hittade ett par nya klackskor idag, ett par jeansleggings (som är galet för långa trots att jag tog storlek S, vad är detta?!), kanske att jag köper ett par av dom ljusare också om dom krymper lite i tvätten. hittade även världens finaste gråa långkofta på H&M som jag bara måste ha. ingenting till älskling, men han var inte heller på humör för nånting, han strosade mest med mig och hjälpte mig välja. det regnade när jag slutade jobbet så nora lånade ut sitt paraply till mig, snällt det, för annars hade jag varit tokblöt lagom tills jag kom fram till bussen. nu var jag åtminstone sådär halvttorr när jag kom in till stan och bara halvtblöt när jag och älskling gick från spårvagnen och hem. imorgon blir det kvällsjobb, börjar först 15:50 och ska därför iväg till maxi med mami på dagen och inhandla bra råvaror till mina lätta maträtter jag börjar med till veckan. sen ska det bli skönt med fredag, hem och sova och sova två hela mornar, det var inte igår. men rätt vad det är så är det helg igen och nästa helg jobbar jag. har kommit på värsta bra lösningen till egypten och julledigheten också, kan ta det imorgon för nu lockar sängen något så extremt. håll tummarna att mobilen är här imorgon så blir jag glad. och grattis i förskott till världens bästa tess som fyller 20 imorgon, jag hoppas du får världens bästa dag fylld av paket och blommor och allt du vill. du vet att jag tycker om dig, alltid! godnatt.

03 september, torsdag

så då var det torsdag, har levt på yoghurt i snart fyra dagar. känns bra faktiskt. till helgen blir det popcorn, iallafall på lördag, för imorgon slutar jag 22 och då vill jag bara hem och sova. idag ska jag och älskling på stan och inhandla lite fina tunikor. och kanske ett par klackskor, och så några fina skjortor till älskling. kommer bli fint, att shoppa gör en alltid glad och jag är glad. snart är jag smal igen också.


02 september, onsdag

okej, jag får väl börja igen då. från början, en gång till. september 09. förra året var det en ny start och jag var peppad till tusen, nu ska jag börja om, igen. från början, september 09 och tre månader framåt, ett nytt jag, igen alltså. jag började i måndags, tre dagar har gått och jag äter yoghurt men tränar ingenting. på söndag ska vi till affären och inhandla mat för kommande vecka, jag ska kolla igenom alla mina måbra-recept och göra matsedel för hela veckan. frukost, lunch, middag och mellanmål. kommer bli superb. om jag håller mig till det och tränar 1-2 timmar om dagen också, söndagar får vara vilodagar. så bort med semestertjockisen och mot stora kläder och smala armar igen. jag gillade det bättre då. nu kör vi.


RSS 2.0