it's a little bit funny this feeling inside, i'm not one of those who can easily hide

nej, jag vet inte alls hur man går vidare.


det är liksom som om hon säger att det är okej ändå, och det är den här bilden lever jag för

åh, vad jag saknar dig, älskade, älskade, älskade!


måndagen den 14 februari 2011 ~ 17:30

"fly on the wings of love med ticki nu, lakrits är det godaste godiset, hejdå"


such a sucker for rockabillys

jag tror jag dog lite av att se brolle i melodifestivalen, det borde på riktigt vara förbjudet att vara så snygg.


behind blue eyesvet ni att jag älskar känslan av att inte riktigt veta?


parkas, check! leverans nästa vecka


jag tog den, jag tog den! när jag bara skulle gå in och sukta lite efter den märkte jag plötsligt att den visst fanns i lager och leveransstatus var nästa vecka. den tar vi sa jag och letade rabattkod så jag fick 25% off. helt okej att lägga 300 spänn på en vårjacka tycker jag och helt okej att beställa lite tröst när man tycker synd om sitt sjuka jag som ligger hemma och önskar man kunde jobba istället för det är så mycket roligare där än här. men tur är allt att jag har en ny säsong av gossip girl att ta mig igenom och att det finns lakrits kvar från helgen. (jo om det finns kvar så får man äta upp det)


hej, jag vill ha en parkas

åh, vad jag vill ha en parkas! en svart fin parkas med snören och band i midjan som går att dra åt och som är lagom lång och lagom tunntjock. jag vill! det är två veckors leverans på en jag hittade på hm.com, men är det värt att köpa en och ha först om två veckor? jag behöver en just NU och inte imorgon. det finns knappt några jackor alls i butikerna har jag märkt, jag kanske ger det en sista chans på onsdag när jag och älskling ska ta svängen förbi stan för att lapa lite sol och köpa apoteksprodukter innan utlandsresan. snart bara en månad kvar och jag har knappt hunnit tänka på att banta, jag borde hinna trimma mig på fem veckor, åtminstone magen. 150 situps om dagen från och med nu och frozen yoghurt-diet, borde inte det funka? för att sen åka bort en vecka och bli smällfet på allt därborta. nyttigt!


jag ser mig runt omkring, men jag saknar ingenting, bara vi är vänner

vet du vad tezz? jag är din vän, bara du är min kompis!


speak to me in speechlessness with loveikväll blir det film och mys i soffan med chokladbollar, te och resten av godiset från igår. imorgon är det måndag igen, men det här är bara början. jag väntar på nåt stort och jag tänker genast berätta vad det är när jag kan. visst är det jobbigt att tvingas hålla en hemlighet?


so many dreams are swinging out of the blue, we let them come truemelodifestivalen var sämst som jag misstänkt länge med tanke på artiserna. men jag blev faktiskt redigt imponerad av swingfly och röstar på honom som vinnare, än så länge. vi gjorde enchiladas idag till middag som inte alls blev goda, jag blev riktigt besviken och johan fick verkligen tvinga i sig en. det var tur att vi hade ett kilo godis som väntade till kvällen. imorgon röstar jag på pizza från onlinepizza.se. så var vi i staden idag också och köpte ett par jeans och tröja till mig, jeansen var dock på tok för små och jag blev lite ledsen i ögat, men jag insåg ganska fort att det var barnjeans. ska in till stan imorgon tänkte jag och byta till vuxenjeans istället. letar febrilt efter en jäkla parkas, ska det vara så himla svårt att hitta en fin till bra pris? jag vill helst inte lägga 800 spänn på en jacka till, det räcker med att jag redan lagt en tusing på vinterjackan. ellos hade 40% rabatt som jag tänkte utnyttja på en fin parkas, men si det gick inte för den var märkt med "bästa pris" och då går det ju faktiskt inte. fucking jävla kuk ellos! nu ska jag sova och drömma fina drömmar som kommer i uppfyllelse ju mer jag drömmer.


let's dance in style, let's dance for a while. heaven can wait we're only watching the skies


tillbaks till ruta 1

ni vet den där visan "börja om från början"? den nynnar jag i skallen varje dag och jag gört också.

den här veckan gick fortare än jag trodde. jag trodde jag skulle dö på jobbet utan min hanna-banana och det hade jag gjort också om jag inte hade haft en tok-daniel bredvid mig som underhållning hela veckan. har ni tänkt på hur mycket arbetskollegor betyder egentligen? det blev prat om ifall vi är vänner eller kompisar och vilket av dom som i sånt fall skulle betyda mest. vänner är ju dom man hejar på på stan och frågar hur läget är, men inte mycket mer. man kanske tar en fika med dom nån gång ibland och har på dom på sin facebook-lista, men dom är såna man inte riktigt delar dom där speciella stunderna med (kanske för att man inte umgås så ofta). kompisar är ju liksom kompisar, man umgås i princip varje dag, pratar om allt, skrattar och gråter och ja, har det bra i varandras sällskap och saknar varandra när man inte ses. och jag tycker allt att jag har ett par kompisar på jobbet faktiskt. det känns så jäkla skönt.

nu påbörjas framspolningen till ruta 2.

RSS 2.0