världens bästa känsla

i söndags fick jag bekräftat det som jag faktiskt känt i flera veckor, bebisen ligger på höger sida och jag har känt lite bubbel, lite tissel&tassel och lite fladdrande dom senaste veckorna nån gång då och då, men aldrig vågat tro att det är lillkräket därinne som busar. men i söndags (vecka 17, 16+0) på jobbet kände jag hur tydligt som helst hur den gav sig tillkänna, det var verkligen buffande ett flertal gånger och med ens visste jag att det var min bebis det. jag kunde bara le.

nu vill jag känna igen, men jag vet att det kan dröja och det är ändå rätt så tidigt att känna som förstföderska. jag önskar bara att jag kommer känna mer buffande innan ultrat så jag slipper vara så nervös som jag var förra gången. jag borde skärpa mig på riktigt alltså. varför skulle inte min bebis klara sig när så många andras gör det?

dessutom mår jag fortfarande illa, har bröstspänningar och har egentligen ingenting som borde stå emot mig. jag kan ju känna hur det verkligen vuxit därinne. och just där bebis och livmoder och allt finns, där står det verkligen härliga till.tänk att min bebis ligger därinne och har det hur jäkla gott som helst. jag älskart.


Postat av: Hanna

Men åååh jag längtar oxå tills lilla kräket kommer ut,då är mitt lilla kräkmaja 7månader,hur sjukt är inte det?!?! Då ska båra kräkisar leka & mammorna ska fika..förhoppningsvis i lilla Finspång;) magen växer såå fint gumman,sluta oroa dig för som jag sagt till dig,det är nog större risk att en blixt slår ner en än att det är nåt fel med bebisen,njut av dina symptomer för det är ett bra tecken ändå,du är sååå gravid som en kvinna kan vara! puss!

2011-10-18 @ 13:26:12
Postat av: Maria

Åh har du en blogg?? =) Vad roligt! Hur kan jag ha missat den? =( Vilken fiiin mage! =)Det är ju kul att få långa svar så din novell är välkommen! ;) Hehe! Har du några bra förslag på tjejnamn åt oss då? =D Jag vågar inte skriva ut vilket killnamn vi valt utifall mina kompisar kan se detta inlägg. Vi vill hålla det hemligt tills bebben kommer =)Härligt att höra att jag inte är ensam att tänka så ang. efternamn!! =P Kram kram!

2011-10-19 @ 22:39:02
URL: http://enplusenblirtre.blogspot.com
Postat av: Maria

Vad kul att du känner sparkarna! =) Det har gått fort för mig nu de senaste dagarna, idag har jag känt den väldigt ofta, myys! =)Vi har också Leah och Elvira på vår lista =) Alla de andra namnen du skrev vet vi folk här som heter, så dom går ju tyvärr inte =/ Jag förknippar namn med andra som heter samma sak, och det är lite jobbigt.. Spec när man jobbar inom skolan och småungarna har alla de nya namnen som en annan är sugen på.Det är minst 10 st inom vår bekantskapskrets som ska få barn nu mellan nov-april, så vi tänker lika som dig, att vi vill hålla namnen hemliga så ingen snor dem! =PNäe du, det är knepigt det där att papporna inte räknas som pappor förrns man skrivit på ett papper! =SKram kram!

2011-10-20 @ 19:08:26
URL: http://enplusenblirtre.blogspot.comNamn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0