tisdag 2 mars

längre hår och smalare ben

det är vad jag längtar efter just nu. och sommar, sommar, sommar! det är redan mars nu och vintern drar om igen igenom landet. jag avskyr snö och minusgrader och hal is. nu vill jag ha sol, blå himmel och glada fågelkvitter. idag lämnade jag in önskemål om semester, jag hoppas jag får mitt förstahandsval, men dom andra två funkar också, bara att ha semester är rena drömmen. och jag ska äta chokladglass i solen som aldrig förr.

just nu inväntar jag lite paket, speciellt min klänning som nog borde komma imorgon eller på torsdag, sen beställde johan också tigis dumb blonde balsam och schampo till mig som borde komma den här veckan också. mitt hår förtjänar att bli omhändertaget nu känner jag och tigi har varit så snällt mot håret tidigare. dessutom luktar det så himla gott, bubbelgum i håret varje dag känns ju helt rätt. jag ska nog beställa en ny parfym också, börjar längta lite efter bruno banani igen som jag hade förra året. en bra doft till sommaren. men det får bli nästa månad tror jag, för den här månaden vill jag spara en massa pengar eftersom jag fick så bra lön. mitt mål är att ha tjugo tusen till min födelsedag. en ordentlig buffert borde alla ha. sen har jag dryga halvåret på mig att spara ihop ungefär lika mycket till, fast det blir endel slösa under sommaren, men det ska man. på glass, kläder och allt annat underbart som man gör.

först ska jag låta håret växa fritt, låta benen spinna runt på cykeltramporna, försöka promenixa så mycket det bara går när det inte är vinterstorm ute och hoppas på att ha lagom smala ben om tre månader. jag ska bli 24 och tänker inte vara missnöjd då. jag har precis klivit av cykeln, benen bränner och svettet rinner, riktigt gött känns det. nästa vecka ska jag köra på lite mer då jag slutar tidigare och har möjlighet att promenixa direkt efter jobbet, den här veckan känns sådär eftersom det blir mörkt så fort. men förstå att det inte blir mörkt förrän vid 18 nu för tiden, var inte länge sen det var mörkt när älskling slutade jobbet.

nu ska jag duscha varmt och skrubba mig len, smörja mig med babyolja och krypa i pyjamasen, blir en tidig kväll idag, eller inte för klockan 21 är DH tillbaka igen och det missar man bara inte. imorgon är det onsdag och snart är det helg igen, då drar vi till kil och tar hand om svärmor. tjo!

dagens (go away, i don't like you!)





btw
brännet är nästan helt borta nu, knappt ett spår så långt ögat kan nå!





Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0