hela veckan

då var det äntligen helg igen och en underbar vecka är snart över. jag har bara jobbat onsdag, torsdag och idag. riktigt skönt. men känns som att hela veckan gått åt till att arbeta ändå. i helgen var vi i kil, alltid lika mysigt. jag och svärmor lagade mat, lax och ugnsstekta grönsaker. sen blev det lite födelsedagstårta till efterrätt eftersom hon fyllde år i onsdags och vi inte var där då, hon fick sina två kuddar som vi köpte dagen innan på  ikea i karlstad då vi var där med emil böbben. då bestämde vi också att vi skulle till karlstad över midsommar och härja, jag hoppas på det bästa och längtar som bara den efter det. i måndags var jag och älsklings-tess ute i maxi och storhandlade, sen fick hon skjuts hem och stackarn skulle börja jobba tio i tre. men hon har nog överlevt veckan hoppas jag, nu är det två dagars ledighet för henne också. efter handlingen åkte jag med bilen till mami där vi fikade och jag borstade av viiva som tydligen fäller som ett as. jag älskar att umgås med min mamma, hon är världens bästa.

i tisdags var jag också ledig och hade sen länge bestämt att jag skulle tvätta mammas bil. jag gick upp vid tio och hinner precis in på badrummet när mamma ringer och vill säga godmorgon. efter det tränade jag, åt frukost och satte igång med bullbak, drygt 60 bullar blev det, både kanel och vanilj. under tiden kom mamma och hon stekte blodpudding till mig medan jag duschade och efter det tog vi en trip in till stan. där köpte mamma matrix schampo och balsam till mig i födelsedagspresent (åh, vad spännande det ska bli att öppna på söndag!) sen lämnade vi in mammas trasiga väska till väskmakaren, gick till klippoteket och bokade klipptid till mami och älskling. sen åkte vi till  mamma, fikade med knäcke och te, tog med oss hundarna och drog till donnie. där jag då skulle tvätta bilen. och det regnade, och jag tvättade bilen. som fan tvättade jag. och den blev ren, och var ren tills dagen därpå då mamma ringer och säger att fåglarna bajsat på bilen. tacksamt, som fan.

sen åkte jag hem och sov. onsdag var det jobb till 14, sen tog jag cykeln till ungdomsmottagningen, fick recept på två år och fick veta hur jäkla normal och hälsosam jag är. varför ska jag banta och hålla på? jag fick himla feedback därifrån och kände mig hur nöjd som helst efteråt. allting var liksom prima. hon var stolt över mig, ylva hette hon, det ska jag komma ihåg. efter det cyklade jag till stan, solade i väntan på att jag och maisan skulle träna, sen var det träning på friskis en timme, sen cyklade jag hem till älskling och sov i hans famn.

torsdagen var ungefär densamme, jobb till 14, sen kom mamma och hämtade mig för moraliskt stöd till frisören. men hon behövde inte oroa sig för marita är bäst i världen, jag älskar henne. alltid blir det som jag vill och hon är så himla förstående och lättsam. mamma blev som förbytt och började mer och mer likna min storasyster än mamma. hon blev ganska nöjd hon med, och min mamma är väldigt svårflörtad kan jag lova. sen svängde vi runt lite på stan, hämtade mammas väska, hon köpte en borste och sen var det en timme kvar tills maisan och jag skulle träffas så mamma tog bilen hem till hundarna och jag tog solariet igen. sen tränade vi på friskis, och jag gillade verkligen det passet. hon som var ledare var så himla energisk och jag fick en riktig kick av henne. härligt med andra ord.

det som inte var så härligt var efteråt då vi kom ut och maria undrade vart jag skulle ta spårvagnen ifrån, tjaa, jag vet inte? det är vårruset över hela drottninggatan så inga spårvagnar går säger hon. jaha, men jag går till resecentrum, ingen big deal. vi sa hej och jag gick dit, spårvagnar bytes mot bussar idag fram till 20 och 1 minut kvar till vidablick kommer, perfa! bara det att den kom aldrig och plötsligt försvann vidablick från tavlan och jag ville inte stå kvar som en fån så jag gick hem, i regnet alldels själv, från stan till vidablick, vet ni att det är typ flera kilometer? och jag hade precis kört slut på mig själv på friskispasset, jag längtade hem mest i världen under hela den promenaden kan jag lova.

men sen kom jag hem, åt vanlijyoghurt med ekologisk müssli och sen sov jag gott fram tills imorse då det var samma ekorrehjul igen. dock var det fredag hela dagen idag och vår tävling vi haft på scandic avslutades idag, med mig som en av vinnarna, woho! vi ska på middag på måndag efter jobbet, jag och fyra andra från scandic, efteråt ska vi alla på ifk-matchen klockan 19. det vore för himla härligt om dom kunde vinna just då. jag menar väsby, hallå? annars var dagen också prima, dock ingen som hade med sig fredagsfika och jag hade ugnsstekta grönsaker med mig till lunch och var sugen på nåt efteråt så jag köpte mig en sockerboll. (en chokladboll med pärlsocker, men det stod sockerboll på den) efter jobbet tog jag vägen förbi willys och handlade lite användbart och väl hemma satte jag igång och städade, vilket jag gjort i princip hela kvällen, samt tvättat, och fixat balkongen och blommorna där riktigt fina. och nu håller johan på med extra sen kvällsmat som vi ska mysa med. så jag säger godnatt och glöm inte att gratta mamma på söndag, men glöm för guds skulle inte heller bort att gratta mig, för jag fyller faktiskt år.

natti.

måndag

och en vecka kvar till lön, det behövs känner jag. jag har kommit på världens bästa sätt att spara pengar på. man låtsas att man inte ha några pengar helt enkelt. nya kläder? -jag har inga pengar. ut och äta? -inga pengar. göra nåt överhuvudtaget som kostar? -nej, jag har inga pengar. jag fyller dessutom år nästa vecka också, då kanske man får lite som man önskar sig och behöver därför inte slösa sina egna pengar. det är ju en investering i sig och väldigt sparsamt. ibland är jag riktigt smart alltså.

på jobbet hade vi besök av vissa från scandiv, hade möte i 3 timmar där dom berättade en massa onödig info som vi redan visste efter att ha jobbat ett år? eh, tack. sen fick vi också ställa alla dom frågor vi aldrig kan få svar på annars. och påminna dom om vad dom ska göra bättre för att underlätta för oss. det kändes oerhört bra. sen samlyssnade dom lite och fick en liten inblick i hur vi har det, jag tror det var nyttigt för dom. dagen gick jättefort och rätt som det var så var klockan två och bara dryga timmen var kvar att jobba.

idag blev det ingen träning, för jag tog bussen ut mot kolmården efter jobbet och hälsade på hos madde. himla mysigt är det. att man ändå kan ha så mycket att prata om efter att inte ha träffats på flera år. men det ligger nog kvar, vi har ju känt varandra ändå nästan hela livet. fast vi bara tappat kontakten dom senaste åren. men nu känns det bra igen. och så har hon ju världens sötaste lilla molly, som faktiskt lärt sig gå redan. gjorde hon inte sist vi träffades. men världens sötaste unge är hon.

nu är jag hemma, har duschat, ätit och druckit te. och talang är på på tv'n. jag längtar tills imorgon då vi ska till friskis på ett puls-pass. jag har inte tränat sen i fredags och det är inte bra, men efter imorgon kommer jag nog vara på topp igen. annars var helgen fin, förutom att johan fortfarande är dödssjuk men går till jobbet ändå.

jag vill ha fredag igen, men det är bara tre dagar kvar att ta sig igenom så är vi där igen. och nästa helg fyller jag. kan det bli mycket bättre? då ska det bakas bullar och tårta. hoppas bara att jag når mitt mål, en liten djävul säger att jag inte kommer att ha gjort det, men vi får se. fortfarande några veckor kvar till midsommar och då jävlar i mig.

sa jag att det är en vecka kvar till lön?

submite

jag tyckte det var så rätt att norge vann. låten är helt underbart fin och alexander är nåt av det charmigaste jag sett och det hela alltet var bara perfekt. inget snack om saken att resten av europa höll med. dock var det lite tråkigt att sverige och malena bara kom på 21 plats, men man får ta sånt ibland. vi vann iallafall 99, norge vann senast 95 så det var mer deras tur tycker jag.

söndag brukar innebära ångest, men jag tycker inte det idag. vi låg och sov ganska länge, mycket för att johan är sjuk men också för att jag är nåt så sjukt trött. jämt, hela tiden. men nu känns det bra. sova länge is the shit. vi var nere tidigare till min cykel som bara sådär hade ett platt bakdäck, och pumpade i lite luft. ska se imorgon om det finns nåt kvar eller om det är punka. det var längesen jag cyklade och när jag väl vill göra det så ska det såklart inte gå. men är det punka så får jag ringa pappa. haha. och be honom lära mig laga såklart..

annars såg vi desperate housewives för en timme sen ungefär. det är både spännande och tråkigt på nåt sätt, men man hänger fortfarande på och det är väl huvudsaken (förutom mössan). jag duschade efter det och så kikade vi efter nån bra film att se, men det finns inga längre. alla komedier har premiär i slutet på denna månad och johan har bara laddat hem en massa drama. men vi kom på att vi fick låna en hel drös filmer från donnie i förra månaden och däribland är bed time stories, den borde väl vara lagom bra att se en söndagskväll tycker jag.

innan var jag också till ica och handlade toapapper och lite fler barer och smoothies. köpte även chips till johan och pop delight till mig. (jag har faktiskt mens och man måste få i sig lite fler kalorier då, en påse innehåller typ 400 så jag tror jag klarar mig)

nu duschar johan bort lite av sitt sjuka hoppas jag. det luktar sådär sjukt om honom, ni vet sjuk-i-halsen-lukt. inte alls trevligt. han har inte fått en puss på hela helgen. jo, en på näsan fick han imorse efter att jag bäddat ner honom, lagt kall handduk på pannan och gett honom en såndär gosegubbe som skriker I LOVE YOU! när man klämmer på den (som han dessutom fick på vår första alla hjärtans dag) så att han kunde klämma på den om det var så att han typ höll på att kvävas eller nåt, så jag kunde komma till undsättning. jag satt på balkongen och solade med radion på och hade lite tvångstanke då och då att jag måste titta till honom, ifall han skulle ha dött eller så. men han överlevde. och inget I LOVE YOU! kom. fast johan har sagt det, flera gånger idag. för jag är bäst på att bry mig och ta hand om honom när han är sjuk. han får te med honung hela tiden när han är uppe, för han fryser och har ont i halsen. sen gjorde jag negerbollar till honom igår också som han åt idag. fast korvstroganoffen han fick till middag var ingen höjdare, jag riktigt såg i hans ansikte hur han tänkte "och inte ens god mat får jag när jag är så sjuk.." stackare alltså.

nu är säsongens sista one tree hill tror jag. man kanske skulle kolla lite och verkligen inte hänga med alls.

hur var eran helg?

grattis!

till tess och roysan som vann rosett idag, jag visste väl att ni var duktiga :)

eurovision

snart börjar det. och vem hejar ni på?

jag hoppas som sagt på sverige, men annars vore det kul om norge, finland, danmark eller estland vann. alla dom låtarna är riktigt bra. azerbaijans bidrag med arash som är från sverige vore ju inte helt fel som vinnare heller. ganska många bra bidrag i årets tävling faktiskt.

johan är sjuk, jag har mensvärk och det är lördagskväll. kan det möjligtvis bli bättre? well, kanske. fast jag trivs riktigt bra iallafall. min mobil är fortfarande bäst, fast det finns inga spel i den, lite tråkigt. men sånt går alltid att föra över iallafall. jag spelar inte så mycket ändå, är ju mest på johans mobil eftersom ha har harpan. haha.

om man skulle poppa lite popcorn kanske innan det börjar. vore nog en bra idé..
jag missar nästan alltid dom första tio minuterna på program vi ska se eftersom jag alltid ska poppa i sista minuten.

annars röstar vi på nordens länder ikväll då, men hoppas litegrann ändå att alla andra röstar på malena, eller hur?

heeellooo eeeurope! (skulle bli nya programledare till ikväll va?)

mobilen

jag älskar den. den har allt och är allt jag ville ha. så himla bra med andra ord. jag visste att jag skulle bli nöjd. stor display, härliga toner och bara sådär skön i handen. så nu får ni allt ta och ringa hörrni! (och nej emelie, jag lovar att inte pilla sönder den, inte i första taget iallafall :)

jag visste inte att det fanns dom som läste här egentligen, men det är nog en del. att erika var en av dom visste jag iofs, men inte att det förgyllde din dag :) kom hit och förgyll min! kommer du den 30 maj? hit alltså, och när blir det då usa? vi måste hinna ses innan i sånt fall. och scandic ja, det är ju en månad kvar tills ett år har gått ungefär. ohyggligt fort har det gått och jag tittade förut på bilder från förra sommaren som kändes bara vara några månader bort. snart är jag 23 också. det är gammalt. fast ändå inte, men varje år är ett år närmare 30 och efter det vill jag inte fylla längre.

sista så ska det låta gick ikväll och det var väl sådär. längtar mer till eurovision imorgon, kommer nog bli mäktigt. jag hoppas såklart på malena, men känner även starkt för norge. bara för att låten är så himla fin och att han var med i rix morgon zoo häromveckan och berättade historien bakom låten. jag är mycket för text och händelser.

nu börjar det bli dags för sängen och gud vet hur skönt det ska bli att lägga ner huvudet ikväll och veta att jag inte behöver gå upp klockan 6 imorgon. när det börjar bli ljust och när fläkten sätter igång så kan jag bara vända mig om och sova ett par-fyra timmar till. jag förtjänar att sova, det sa therese och jag tror på henne. hoppas det går bra att hoppa för dig imorgon gumman, om jag inte vore så trött så skulle jag vara där. men det kommer igen, och då är jag där. du är bäst iallafall. nu ska jag leta efter spel i mobilen, för jag är en ny sån. godnatt på er!

hemma

och helgen har börjat. har tränat cykel och gjort massa situps. nu ska jag äta jordnöt och tranbärs-bar. väntar på att älskling ska komma hem så vi kan gå till ica. jag fick hem lappen om mobilen idag och nu vill jag bara hämta hem den och börja pilla. fast den måste såklart laddas först. men man kan ju titta på den under tiden och hålla den lite. jag vet, jag är knäpp.

pratade med mamma förut och hon sa att nisse tar studenten den 11 juni. hon undrade först om jag ville ställa upp och gå ut med hundarna samt skjutsa henne då. fast jag är ledig hela den dagen så då fick jag istället följa med. jag har bara varit på två studenter innan. det var jennys för ungefär 12 år sen och sen var det maria som tog studenten 05. annars är det bara min egen och det borde bli intressant. hoppas det bjuds på smörgåstårta eller nåt. sånt är alltid gott. fast jag måste hålla igen lite ändå eftersom mitt mål ligger runt midsommar och då är det bara några dagar kvar så jag får inte låta nåt förstöra det. kommer nog bli bra. hoppas bara att jag når det första målet till min födelsedag. det känns redan bra.

nästa helg drar vi till svärmor i kil. får låna mamis bil eftersom johan inte hunnit få iordning megasn ännu. stackars lilla bil som fått stå ut med så mycket. men den klarar sig alltid. jag längtar litegrann efter värmland. jag gillar värmland, och kil och karlstad. det känns liksom hemma, speciellt hos svärmor. det är hemtrevligt där, alltid. och hon fyller år snart också, den 27 maj, johan sa att hon önskar sig kuddar, men kan man köpa det till nån annan? det beror ju helt på vad man vill ha och tycker om. vill hon ha hårda, mjuka, stora, små, dun eller vad? lite svårt det där, men brukar alltid ordna sig i slutänden. hon hade frågat johan vad jag tyckte om må bra-tidningen som jag fick av henne i prenumeration i julklapp. ifall jag gillade den så jag kunde få ytterligare en prenumeration i födelsedagspresent misstänker jag. fast jag tror jag nöjer mig med halvåret. jag har en massa recept därifrån nu och jag hinner aldrig riktigt läsa tidiningarna ändå nu när vi inte åker tåg längre så ofta. annars är det en bra tidning med massa inspiration och goda recept.

fick räkning till a-kassan idag också. är dom hur hemska som helst eller? en förhöjd avgift på 145 spänn i månaden så nu är det 450 istället för 305. jag ska gå ur och gå med i facket och a-kassan på jobbet istället. fy fan säger jag bara. nog för att det är bra när man väl kanske blir arbetslös, men jag menar nästan femhundraspänn? det är ju en halv tusing och en tusing kan jag göra mycket bättre saker för. alla bäckar små..

så på måndag ska jag till kolmården också. och hälsa på madde och molly, vi har väl inte setts sen julas tror jag. så nu är det dags igen! svårt att få till det där att ses regelbundet men jag hoppas att det inte ska bli lika långt uppehåll mellan träffarna som det varit dom senaste åren. är himla glad att vi hittat tillbaks till varandra igen. och emelie ska jag klämma in i mitt liv igen också, fast du har alltid funnits såklart vännen, fast vi inte setts. men vi måste in i livet lite mer, och leka. oftare. hur svårt är det egentligen? man är bara så himla trött efter jobb och allt under veckorna så helgerna blir så slappa och försvinner så fort, om man inte är på äventyr och gör av med tid på det sättet. fast snart kommer sommaren och det känns som att man får lite mer tid då. för dagarna är ljusare och kvällarna är inte mörka. jag längtar till att få grilla, äta potatissallad och mysa till en sprakande grill. hela sommaren är underbar. jag ska bara fylla år först så är den snart här!

nu ska jag hämta min mobil och köpa lördagsgodis för imorgon är det lördag på riktigt.

äntligen fredag

helgen är på intåg, det är två timmar arbete kvar sen väntar två dagars ledighet. idag kommer min nya älskling. jag och min gamla älskling (johan, som jag fortfarande älskar över allt annat som finns i hela världen forever and for always) ska promenera till ica när han kommit hem och handla lördagsgodis samt hämta ut min mobil. ihh, jag längtar som efter julafton. allt nytt är kul, sen blir det tråkigt. men än så länge är det kul. och jag längtar. ordentligt. jaa, jag är en prylbög också.

imorgon ska vi städa, men jag vill också titta på när tess hoppar totto. vi får se hur vi kommer överens där hemma och hur vi ska lägga upp dagarna. johan har ju lite jobb med hemsidor till calle ward som ska göras så det vore prima för mig att komma iväg en sväng. men det återstår att se. idag är det fortfarande fredag. och det ska njutas.

helgen kommer iallafall bestå av en väldans massa pillandes på den nya. (mobilen alltså) och den gamla älsklingen också. hoho. men först ska det tränas, blir nog inget friskis idag eftersom jag lånar johans busskort när jag åker dit och idag vill jag hinna träna innan han kommer hem och då blir det istället promenad/springrunda och en cykelstund.

vi har fått junischemat nu också och jag är inte nöjd. men jag tänker bita ihop och jobba kväll och helger. för jag kommer ha semester i juli och då är det himla bra med extra pengar. dessutom ska jag spara till egypten också. fyra tusen ska ju betalas i september, sen är det klart. då är det bara en månad kvar sen åker vi. och det kommer bli bäst.

igår tränade vi på friskis, det var ett stationspass på 75 minuter. inte sådär jätteskoj för mig och maria då det var sista gången och alla redan visste hur dom skulle springa och vilket håll det skulle hoppas åt. vi sprang runt som andra idioter men motionerade riktigt ordentligt ändå och det känns i benen idag. en tant hoppade åt sidan mot mig och tappade balansen i luften och föll som en fura rakt ner på golvet mitt framför mig. det var svårt att hålla skrattet. men hon reste sig snabbt så jag slapp rycka in. hon klarade sig och hoppade vidare.

nu ska jag fortsätta min lunch och sluta om typ 1,5 timme. fan vad skönt.

idag kommer den


tv-bögen

jag visste ju att kvällen skulle bli tråkig, men seriöst. klockan är tio i åtta och jag funderar på riktigt på att lägga mig. johan blev ledsen nyss när jag förklarade för honom att andra semin i eurovision inte går förrän imorgon. jag hade tydligen lurat i honom att det var ikväll. det går alltså ingenting på tv ikväll som är värt att se på. gamla vänner avsnitt och gamla två och en halv män avsnitt. allt är gammalt, jag är gammal. tråkigt.

jag vill att det ska vara fredag. med så ska det låta varvat med talang och berg flyttar in. allra helst lördag kväll då vi ska sitta tätt ihop i soffan och först inleda kvällen med babben &co som gästas av linda bengtzing bl.a. och sen fortsätta kvällen med eurovisionfinal. nu låter det som om jag vore värsta tv-bögen. och jag är nog det med. jag älskar att se på tv. på bra program och filmer. min mamma kallade mig tant rut när jag var liten. tv'n är min bästa vän (en av dom).

ibland blir jag på dåligt humör när jag missar program, för att jag måste göra andra saker. som gossip girl. jag har missat varenda avsnitt i typ en månad nu. för söndagar är alltid upptagna med annat. är det inte jobb, så är det städning, eller så bastar jag, eller så är vi iväg nånstans. sitter i bilen påväg hem eller är på nåt ställe utan tv. det är hemskt. därför har jag valt att inte titta på det alls, jag väntar tills någon vänlig själ köper boxarna till mig istället. (tips på födelsedagspresent btw) så kan jag ha ett gossip girl-maraton. bara för mig själv.

nu duschar älskling och jag hoppas att han har tid att kanske pussas lite sen. eller massera mig, det vore hyggligt. efter danspasset i måndags har jag en väldans träningsvärk i sidan på ryggen. och den skulle då behöva ett litet kärleksnyp.

undrar om dom ska väga och mäta på u-mottagningen den 27:e. gör dom det hoppas jag verkligen att jag gått ner minst tre kilo. jag får ångest av vågen nu för tiden. jag hoppas det gått över tills dess. den 30 ska jag annars väga mig första gången på två månader. sen den 28 mars, då jag blev besviken och inte hade gått ner ett jäkla skit på hela året. men nu jävlar i mig. jag satte på mig min gamla svarta bikini idag och jag trivs rätt bra. nu väntar jag bara på dom nya överdelarna till mina nya bikinis och på att ungefär fem kilo ska bort från min kropp, så jag kan vara sådär lagom tjock och brun i sommar.

förresten har jag semester vecka 30,31 och 32. det ni, är fina grejer. min allra första semester, ever. jag förtjänar det nåt grymt. betald ledighet is awsome. annars då, allt bra med er? och JA, emelie vi måste ses snart. när ska vi ta varandra i öronen och fika? jag vill se magen lite mer innan bebis kommer! och ses massa sen när bebis kommit. (förresten drog tandläkaren ut min tand, du vet den där gången vi sågs och jag skulle dit, det var läskigt) hoppas du mår bra iallafall, med mage och allt. jag ska skärpa mig och vi ska leka. och nu känner jag mig dum i huvudet som skriver för mig själv, till dig och hoppas att du läser, istället för att bara typ ringa eller sms:a. men jaa, du läser va? KRAM!

söndag 16:10

då är jag bänkad framför reprisen av desperate houswives. en jäkla tur att det var på en ledig dag och inte mitt i veckan.

lill-lördag

jag undrar egentligen varför det heter lill-lördag, en onsdag. är det för att man längtar så extremt efter nästa helg så man måste ha en liten lördag i mitten på veckan? vi säger väl så..

jag har hittat hur man länkar till andra bloggar, det var ju mäkta intressant. tre bloggar är nu länkade härifrån, så ni får känna er hedrade. nu kommer ni få ännu fler läsare, vänta bara! annars hittar jag inte mycket fler funktioner här, vore säkert trevligt att piffa upp lite, men jag tror jag blivit för gammal för att bry mig och överhuvudtaget förstå längre. kan det vara så? jag nöjer mig med att lägga in en bild i bloggen var tredje månad eller så, är uppiffning nog.

på jobbet idag är det tävling på gång, flest bokningar fram till söndag 22:15 gäller. och jag har två dagar till på mig. fan vad jag ska boka. som aldrig förr. nu är det dock fullbokat i hela stockholms-regionen idag och ganska mycket imorgon också så dagen har varit svår. men jag tror på imorgon och fredag. en conversionrate på ett par hundra ska jag sätta.

ingen efterlyst ikväll och det kommer kännas dumt. inget annat bra på tv heller för den delen. det är då man märker att det börjar bli sommar. det går bara en massa repriser och alla serier man följt får sändningsuppehåll. när går förresten desperate housewives i repris? eurovision tog det avsnittet ifrån mig och ganska onödigt egentligen, eftersom jag visste att malena skulle gå vidare. men gjort är gjort. tv.nu borde jag kika på.

har redan varit ute i regnet och motionerat, gjorde massa situps och benlyft när jag kom hem, samt hoppade av mig lite energi. och imorgon blir det ett friskis-pass med maria. himla skönt med varierad träning nu för tiden. sen på fredag funderar jag på att ta mig själv till friskisgymmet efter jobbet. får se om maria hakar på eller om hon vill lata sig.

ikväll kommer bli måttligt tråkig, men jag har börjat spela harpan på johans mobil och där kan det försvinna timmar och jag tror min kväll kommer bestå av det och kanske en liten ryggmassage om älskling är snäll. nu har jag missat 12 minuter av gilmore girls, det går ju bara inte. imorgon är det torsdag, sen fredag och efter det kommer den riktiga lördagen.


update

så, nu har jag tränat, promenixat till statoil och lämnat tillbaks bikinisarna som jag beställt då jag uppenbarligen inte kan ha storlek 36 i en bandeau-överdel. det såg helknas ut så jag skickade tillbaks och beställde trekants istället i storlek 38, fortfarande en i cerise och en i blå/vit-marin. nog för att jag inte har världens bomber, men jag behöver lite tyg för att täcka dom. annars kan jag likväl bada topless. vilket jag fått reda på att man tydligen inte får göra i egypten, hur ska jag då få bruna bröst? jag gillar inte vita ränder som aldrig går ur. gillar att ha en jämn nyans över hela kroppen. men allt kan man inte få. jag ska iallafall utomlands. och nu är det mindre än ett halvår kvar. nog kommer det svida i hjärtegropen att vara utan älskling i en vecka, men trots det ser jag fram emot en vecka med sol, bad och allmän njutning. det kommer nog bli prima, om inte flyget kraschar. -jag är inte rädd, jag kan flyga.

tvättid hade vi visst idag också, tio dagar nånting sen sista och jag tyckte väl att dom svarta trosorna började ta slut. var på sin tid med andra ord att tvätta. jag gillar att ha svart bh-svarta trosor, vit bh-vita trosor osv. matcha kallas det. jag tror det är en av mina många tvångstankar. nu är iallafall dom första två maskinerna inlagda och ska snart hängas, sen är det sängkläder och handdukar som ska tvättas. riktigt kul är det att tvätta med väldigt ironisk ton på det hela. fast det är skönt att ha rent sen. efteråt, allt är liksom alltid lite skönare efteråt.

har en tid till ungdomsmottagningen nu också och ska dit den 27 denna månaden. himla tur att dom lyckades klämma in mig. det är så typiskt mig att vara sent ute och tro att det alltid finns tid för mig, fast däremot har det också alltid funnits det, så varför sluta vara optimist? nu återstår också bara tre dagar till helg, dom två värsta dagarna är över. nu är det onsdag-fredag 8-14 som gäller. mycket bra och det borde gå relativt fort. nu är jag bara lite sur att jag nog inte kommer få min mobil den här veckan, känns absolut som om den kommer nästa vecka, med min tur. men den som väntar på nåt gott..

nu är det dags att hängas! tjo.

now a days

det var längesen hörrni, jag vet. men jag har inget att blogga om. vikten var ju det jag skaffade bloggen för och jag tog mig en liten off-månad efter mars där. men jag nådde liksom inte riktigt fram dit jag trodde och har nu börjat på en ny kula. jag vet, jag skulle vara nöjd och börja leva. men det går inte riktigt, inte än iallafall. midsommar brukar ju vara ett vanligt mål, jag kör på det. och min födelsedag blir det första lill-målet. det är dom där fem kilona som spökar. dom jobbigaste, dom där som skulle vara perfekt att bli av med ni vet, som aldrig försvinner. men jag fortsätter istället. istället för att ångra allt, äta upp mig tio kilo och sen sitta där och vara tjock. nej, tack.

jag älskar att träna, jag och maria har nu börjat på friskis&svettis också. andra veckan nu och deras pass är härliga. så himla skönt att röra på sig ordentligt. mycket härligare än bara cykling och promenader. fast jag känner att jag även behöver det. så idag blir det cykling en halvtimme tillsammans med gilmore girls och sen tar jag en promenad med mamma i telefon. alltid bra att slå dom två flugorna i en smäll.

har precis fått i mig en allévo-bar, blueberry med vit choklad, mycket god. var till maxi efter att ha kompat från jobbet idag tillsammans med världens bästa tess och handlade lite. bl.a fler smoothies och barer. blir sånt fram till födelsedagen, sen åker jag på grönsaker och tänkte kika igenom mina recept från må bra och vikväktarna. jag har ju samlat på mig en hel del under bantningsperioden så jag har gott om maträtter med låga kalorihalter.

annars har det inte hänt något, förutom att vi var till gotland i helgen för första gången. johan körde på gotland ring, vi bodde på ett iskallt vandrarhem med toalett och dusch på gavlarna i en jäkla barack. det blåste som fan, solen sken utan att ge värme och under 50-60 mil körde vi med lösa bultar på vänster framdäck som vi senare fick erfara då framhjulet rullade av ungefär en kilometer från att vi kommit av färjan. hurra! tur nog var det precis vid en rallyverkstad så efter en timme ungefär rullade vi vidare hem i 80 km/h, men vi kom hem iallafall.

annars är allt bra, jag lever ändå rätt okej, tränar både hemma och på friskis, jobbar dag nu hela månaden och är jäkla glad över det. dessutom har jag beställt en ny mobil nu som ska komma i slutet på denna veckan eller början på nästa. har även fått min klänning från h&m jag beställde för två månader sen, den är riktigt fin och somrig så nu är det bara min födelsedag och sommaren jag väntar på.

väntar på att mamma ska höra av sig också då hon fick uppdraget att boka tid till ungdomsmottagningen till mig, eftersom deras härliga öppettid är mellan 8:30 och 11:45, för då jobbar man inte. dom skulle återkomma till henne vid 14:50 och jag hoppas det finns nåt i slutet av maj då jag bara har en karta p-piller kvar.

på lördag är det eurovision, måste såklart ses på om nu sverige går vidare ikväll, vilket jag såklart tror dom kommer göra. skam vore det väl annars. tråkigt dock att desperate housewives går samtidigt ikväll, men ibland får man offra sig. och till helgen ska vi bara ta det lugnt, mysa och pussas lite extra. har känt av att det inte blir så mycket sånt längre när man varit tillsammans ett tag. som när vi satt i bilen på gotland och inväntade att färjan skulle komma. två timmar hade vi att slå ihjäl och allt vi gjorde var att sitta i bilen och sucka. förstå hur det hade varit för fyra-fem år sen. två timmar var ingenting, jag grät om jag bara hade två timmar kvar tillsammans med johan. vi skulle ha pussats och kramat sönder varandra. fast det gör vi ändå, innerst inne, i smyg. och jag älskar honom bara mer och mer för varje år, för han är världens bästa, i hela världen.

nä men jag kanske skulle sätta fart mot cykeln och göra av med lite kalorier så att man kan bli smal snart, inte lätt att vara tjock now a days. men först en puss och <3 till tess-söten, du är världens bästa du  med!

RSS 2.0