elvira julia alice, mosters lilla elvis





you're precious to me





igår fick jag se och hålla om det vackraste lilla flickebarnet i världen. hon är verkligen det sötaste jag sett och hon är så liten. det var nästan att jag var rädd att ha sönder henne och under dom timmarna hon sov i min famn var jag tvungen att kolla så hon verkligen andades då och då. hon är så himla fin och så himla snäll. jag är världens stoltaste faster, den här ungen kommer jag älska livet ut. och jag ska lära henne allt jag kan. hon har bara funnits i dryga veckan, men hon har redan grävt sig djupt in i mitt hjärta. vad jag har väntat och jag har längtat, nu är hon äntligen här. fasters lilla belsa-bubb, i love you so ♥

jenniely elisa,fasters lilla belsa-bubb







torsdag 22 juli

världens sötaste lilla elvira kom till världen klockan 17:47 idag, 48 cm lång och 2500 gram lätt.
jag längtar efter att få känna doften av henne och röra hennes små fingrar och tår. mosters lilla hjärta, du är älskad ♥

tisdag 20 juli

igår var vi ute och promenerade/sprang litegrann, jag och älskling. vi tog vår slinga två gånger, bara för att få ut lite mer av det hela. jag tycker om att fota längs vägen, johan tycker att jag är jättejobbig! men jag tycker ju att det är så kul.





jag brukar fota ändå och be johan att sluta larva sig så mycket. hoho jaja! den här kompisen sprang vi nästan på, det är allt bra tur att johan mestadels har ögonen i marken när vi motionerar.

idag skulle vi ha bott i stuga tills på torsdag, men såklart får jag världens mensvärk och allt med det lagom tills igår så det blir inget med det. johan ville trösta och åka nånstans iallafall så han föreslog nyköping. vi bodde där på scandic förra året och det är en jättemysig stad. och så har dom jättegod glass nere vid hamnen. förra året gick vi omkring där en hel dag och bara mös. så det ville han återskapa litegrann utav idag.

fast det blev inget nyköping, det blev söderköping istället. och efter säkert en kvart i bilkö som vi först trodde var en olycka som skapat, men som säkerligen berodde på broöppning, var vi framme. och varför är det alltid sån himla kö till smultronstället? det är faktiskt inte så god glass där. vi kör på det italienska istället, en bit därifrån. supergod glass! nu har vi tre klara favoriter, hallon, citronsorbet och blåbär. nästa gång blir det minsann tre sådana igen.



nu ska jag sova och tigga lite pill i håret. gute nacht!

fredag 16 juli

världens sötaste lilla flicka kom till världen klockan 3:29 inatt, 51 cm lång och 3880 gram tjock.
nu vill jag bara se, känna, klämma dofta och älska det lilla knytet hela livet ut. jag älskar henne redan ♥

torsdag 15 juli

idag smäller det! hoppas jag. har inte hört så mycket ännu ifrån bror eller mamma heller för den delen som åkte ner dit tidigare idag för att vara stöd. jag hoppas allt går prima skinka och att vi snart har en liten bebi i familjen.

var på picknick med kirsi och barnen idag. så himla mysigt vid folkparken visste jag verkligen inte att det var. med massa lekplatser, bad och sånt. dit kommer jag ta mig fler gånger iallafall, jag bor ju liksom bara runt hörnet. vi hade världens mysigaste dag där och jag kom hem alldeles just.


kirsi wirsi


picknick


sötaste sykonen wivolin


nu är jag bara så himla ivrig på den där ungen, om h'n bara ville komma snart! jag stannar hemma på balkongen, nära telefonen hela eftermiddagen och äter upp resten av riskakorna. och jag är mycket gladare än det ser ut på bilden, det är ju sol ute för faen. tjo och tjim, imorgon kommer det ett inlägg från en nybliven faster.


onsdag 14 juli


frukost is numero uno på en dag. och nej det är inte öl, det är äppeljuice. jag bara njuter av att ha semester och få göra precis vad jag vill. sova till halv tio, ligga och läsa en halvtimme och ta en lång dusch, äta god frukost och sen ge sig ut på äventyr. snart kommer madde och hämtar upp mig så ska vi ta en sväng på maxi och förhoppningsvis kan jag få mig en glass där också. jag hoppas hon också är lite glassugen. lagom varmt är det idag, knappa 25 grader, lite moln och lite sol. sådär lagom sommarväder så det faktiskt går att andas, men ändå kan njuta för att det är så himla fint.

nästa vecka kommer förhoppningsvis bli ännu bättre då älskling också har semester. jag tror vi börjar med ett par kalla på balkongen på fredag när han kommit hem, en timme tidigare ska han sluta så det är gôtt. sen får vi se om det blir lite minigolf och glass tillsammans med mamma om vädret ser lovande ut. och så skulle vi faktiskt behöva städa, det är ingen prioritet när det är stekhett ute och den ena är på jobbet medans den andra är ute och flänger. men det får vi ta tag i sen när det regnar. vi ska bo i stuga också nästa vecka, den 20-22, så himla mysigt! johan kan genom jobbet hyra en stuga utanför finspång som har plats för 50 pers och som ligger vid en sjö, det finns fiskegrejer och båtar och braskamin inomhus. dock finns där ingen dusch och det är utedass, men ett par dagar klarar man sig nog. jag hoppas på kanonväder då så att han också kan få sig lite brunfärg.

och absolut senast imorgon kommer jag vara faster till världens sötaste lilla unge. jag vet att h'n kommer att vara det, jag bara vet. för det kommer vara fasters lilla älskling. och jag ska bli den bästa bästa faster det bara går att vara. den enda också för den delen så det ska nog inte bli så svårt. jag älskar redan det lilla knytet så mycket. så inom den närmsta veckan kommer det också bli en tripp ner till jönköping för att se det lilla underverket. jag hoppas bara allt kommer gå bra om dom måste sätta igång jenny, men vem vet, h'n kanske ser till att komma ut redan idag också. men som sagt, absolut senast imorgon händer det. som jag har väntat!

och inom kort kommer jag också bli moster till en liten elvira, det är väl inte till 100% säkert att det blir en hon, men dom tror starkt det, barnmorskan och dom som vet. och elvira ligger redan virat runt mosters hjärta som den finaste lilla tös världen (snart) skådat. jag älskar den lilla ungen också alla redan, även om det skulle bli en liten pojke. jorå, men jag är allt bra sugen på en egen, jag ska bara ta hand om dom här två litegrann först, sen kommer det nog inte dröja länge innan jag själv sitter där. men just nu äter jag mest mina egna vaniljbullar, i väntan på att själv få en bulle i ugnen om ett år eller så.

ha det bäst nu alla ni som läser, det känns inte som att jag kan må mycket bättre än såhär. it's freaking lovely! åh, förresten, jag hittade B't som var borta, det lilla klistermärket som ska sitta på B'tangenten, det låg litegrann under alt-tangenten och i ett försök att pilla fram det gick det av och försvann ytterligare in under alt-tangenten. så kan det gå. johan har beställt tid för att lämna in hela datorn snart för att få ett nytt B och tur är väl det, eller hur B är inte det? ehhehe..

tisdag 13 juli

SEMESTER!

igår var det tidig uppstigning, hade tvättid klockan sju och efter att ha hängt tvätten uppe i lägenheten där den säkerligen torkade på dryga halvtimmen i denna värme, promenerade jag ner till rusta och inhandlade två stycken brassestolar, en till mig och en till mamma. vad jag har längtat! 79 spänn och jag tror det är det bästa ja inhandlad det här året. sådär lagom lätt att bara dra med sig till stranden, eller bara ut på gräset utanför eller som jag har haft hela förmiddagen idag, den ute på balkongen och solat mig ännu finare. perfekt skulle jag vilja säga.

efter rusta mötte jag upp madde på bussen vid tolv och vi tog en runda på stan. hittade ett par svarta shorts, lite ringar och armand och nya trosor och bh. så himla fina spetstrosor dom har på lindex! ljuslila, aprikos och ljusgula köpte jag, för är det tre för två så tar man tre, det vet ju alla. vi tog en varsin smoothie på waynes och sen promenerade jag vidare hem till mamma för att se henne arbeta i trädgården innan hon sen gjorde världens godaste rabarberpaj. tillsammans med mammas vän lotta satt vi hela eftermiddagen/kvällen igår och smaskade och snackade skit.

jag var hemma vid halv nio tror jag och då blev det till att fixa matlådor till min lilla grisälskling som fortfarande har denna veckan kvar att jobba innan han kan sätta sig på balkongen med en kall i handen och andas ut i fyra veckor. jag sov ganska gott inatt trots värmen, men det var nog för att jag var uppe så tidigt igår. idag blev det att sova lite längre, älskling öppnade fönstret imorse innan han gick och det var så svalt och skönt så jag låg och drog mig fram till tio.

sen dess har jag ätit en halvliter hallon/laktrisglass (som jag förövrigt blandat själv, vanlijglass och krossad polkagris, supergott!), ätit världens godaste macka med gräslöksmjukost, saltgurka, paprika, gurka, ost och skinka. yummie! och jag har dessutom fått i mig ett par liter vatten när jag suttit ute på balkongen i den stekheta solen. men åh vad jag älskart! fattas bara en sjö nedanför så jag kunde ta mig ett dopp då och då, men det funkar ändå.

ska sitta sista timmen nu innan älskling kommer hem, för då är det kvalitetstid som gäller.


rosbusken jag fick i doppresent av gudmor blommar fint än idag


jorå, men jag fick med det lilla biet


mamma har målat trädgårdsmöbler, bordet och soffan är näst på tur


mamma har smultron i rabatten, nom nom!


ge mig paj!


mmm, rabarberpaj..


cola, det enda rätta! och så paj.. mmm!


sen blev magen lagom tjock och go, men sen är det ju bara semester en gång om året :)

torsdag 8 juli

jag vet inte, borde jag skämmas?


fredag 2 juli

hyvää yötä vaari
nukkua nyt hyvin
nähdään pian taas
minä rakastan sinua
nyt ja ikuisesti ♥


minä kaipaan sinua


torsdag 1 juli

say what?

jomen då kommer jag vara tillbaks efter semestern, i mitten av augusti då. gôtt mos faktiskt.

tandläkaren gick det bra hos, det blev bara dryga tusenlappen där så jag köpte mig en klänning på h&m efteråt, för det är jag värd.

jag tänkte sova tidigt kväll.


RSS 2.0