after all is said and done one and one still is one


it's a hard thing faking a smile when i feel like i'm falling apart inside

jag vet hur det känns att bli besviken nu, men jag plockar upp bitarna och fortsätter ändå. idag börjar en ny vecka, imorgon en ny månad och en ny chans. jag hatar bara väntan där emellan. but still, i bleed and anyhow i will survive. nora hade jättegoda chokladmuffins med till jobbet idag, det gjorde mig lite gladare.



i sit and talk to god and he just laughs at my plans, my head speaks a language i don't understand


just nu idag känner jag mig lite såhär: just sitting and waiting for my luck to change. men det är okej, det finns godis och film att se och jag har världens finaste älskling att göra det med. så efter en tidig morgon med fem timmars arbete och en sväng på stan i väntan på att johan skulle bli klippt förtjänas det en kväll i soffan nu. jag har ont i magen och är inte ett dugg sugen på kvällsmat, men jag ska ändå trycka i mig ostbollar och cola light, för nu är det lördag igen!


underbara älskade


imorgon pussas jag med två av mina älsklingsflickor hela dagen.


vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram

idag bakas det muffins igen. det är tredje gången den här månaden, jag har blivit helt beroende och det är icke bra. men vad gör man när suget sätter igång? jag provade med geishabitar i den här gången, får se om det blir en hit.




kladdkaksmuffins med geisha

100 gr smält margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl mjöl
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk bakpulver
1 krm salt

smält margarin, vispa ägg och socker pösigt. blanda dom torra ingredienserna och blanda det tillsammans med ägg och socker, häll sist i margarinet och blanda ordentligt. hacka geisha i grova bitar och rör ner i smeten med en sked. fyll sedan muffinsformar till hälften och ställ in i ugnen på 225 grader i ca 8-10 minuter. sikta över florsocker när muffinsen har svalnat. YUMMIE! (ett tips är att ställa in dom i frysen så att dom stelnar ordentligt då dom kan bli väldigt smetiga annars, dessutom är det bra att förvara dom i frysen sen så man kan ta fram och gotta sig lite då och då)


varför får jag inte på mig dina blåjeans?


hej lilla krisen


den dagen jag äter dig kommer jag att bli tjockare, sanna mina ord!


tack finaste finaste tezz. och systerT, vet du att jag är så glad att jag är precis som du, M.R.S ♥.


tili tuli ja tili meni, mutta pikku tili olen jättänyt

det känns rätt gött att ha 7000 spänn kvar efter att allt är betalt, sparat och klart. vad har jag gjort för att förtjäna detta? imorgon blir det sallad på jobbet för att fira!

to take life on earth to the second birth and the man was in command

är det nåt fel på mig när jag tycker synd om en pytteliten fluga som dött under vårt diskställ och att jag, när jag spolar ner den i vasken tänker "förlåt att du inte fick en finare begravning"?

don't push too far, your dreams are china in your hands. don't wish too hard because they may come true and you can't help them


very much eatable


det blev en riktig pannkaka den här gången och god blev den också, skulle bara behövt lite mer salt. men det tar vi nästa gång. nu ska det vilas på maten, sen är det lets dance om en timme och då ska det ätas godis!


i'm going slightly mad

när man längtar efter någonting väldigt mycket, varför är det det enda som tar upp ens vakna tid? och drömmar, jag drömmer hela tiden.

nåväl, det är fredag idag, jag är ledig och ordentligt duktig. har vaknat, tränat, duschat, tvättat, handlat och ska snart hämta upp tvätten och påbörja ugnspannkaka. jag hoppas den här blir bättre än den första och enda jag gjort, det blev faktiskt rentav pannkaka av den. men i en helt annan bemärkelse.

ikväll blir det mys i soffan med candylandgodis till lets dance och jag hejar på bagge, min vän. vore det inte allt lite mysigt att få kramas med den där björnen? johodå, jag tycker allt om den där bagge alltså.

breakfast is included


sovmorgon, frukost framför tvn, träning inomhus och sen lite kvällsjobb till 19. dom här dagarna är rätt goa faktiskt. träningsvärk i magen har jag, en riktigt bra känsla. ska fortsätta köra ett par hundra situps om dagen så kommer nog julfläsket att försvinna inom kort. jag tror jag ska fokusera på magen och armarna mest i detta läge. benen försvinner till våren när jag kan börja promenera mera. imorgon är det fredag, iallafall för mig.


folk vill ta tillbaka men vägrar att ge

jag har lite ont i magen, men det är det väl ingen som bryr sig om. och förresten är det jobbigt att vänta på att nåt ska hända. och det är jobbigare att jobba fem än sex timmar, visst är det konstigt? jag har bara två dagar kvar till helg nu och i helgen har jag bestämt att vi ska på bio, vi har fortfarande gratisbiljetter kvar. jag orkar på riktigt inte vara käck. ska ringa mamma och säga natti nu och sen ska jag sova till klockan 10 imorgon, göött!


man vill ha sin bit av kakan, man vill äta den med

exaktemente! jag vill äta godis, mackor och kladdkaka, men inte röra på mig, utan att bli tjock. hur går det ihop sig? juste, det går inte. men då får jag bli tjock. helst nu, jag har ont i magen också. jag kan inte leva på yoghurt, jag tänker äta vanlig mat och imorgon tänker jag promenera med stavarna i en timme och kanske till och med cykla till ett avsnitt av gossip girl och sen göra kanske hundra situps. ska även göra lasagne och äta lite av den, imorgon börjar jag först klockan 14 och det ska bli så himla gôtt! bara fem timmar jobbar jag också så jag är redan hemma strax efter 19, då kommer johan och möter mig så att han får sin motion. åh vad jag längtar efter att inte behöva gå upp imorgon 6:10! och det är detsamma fram till torsdag och på fredag, vet ni? är jag ledig! tre hela dagar, en helg precis som den ska vara, tre dagar lång. igår jobbade jag helg för första gången på säkert ett år, det var rättså skönt ändå. men dom där 250 kronorna jag fick extra kommer göra väldigt lite, täcker väl iallafall upp karenstimmarna från förrförra fredagen när jag gick hem med feber. idag fick jag också höra att jag får börja styra upp lite på jobbet igen, angelica är sjuk och det är tid för lite coaching, nu börjar jag älska mitt jobb sådär igen. idag har varit en väldigt, väldigt bra dag. så, skulle vi äta upp dom två återstående kladdkaksmuffinsen?

kan man leva utan att ha en bästis?


vi är på gång, vi är laddade, vi är tända

igår sågs det på lets dance och jag älskar anders bagge, han ska vinna hela skiten tycker jag allt. det åts också världens godaste pizza från teaterpizzerian, specialkebab, jiisess! jag har halva kvar idag som jag käkar till lunch. jag orkar inte äta så mycket längre, magen är van vid yoghurt i små mängder och jag gillar inte att bråka med den. idag är det lördag, helt lediga är vi båda två och jag vill gå till maxi men det vill inte johan, hur ska jag övertala honom? JAG VILL! åh vad jag längtar till sommaren, av både en, två och tre anledningar.


du stryker fingrarna lätt mot min kind

jag visade en bild på mig för johan tidigare idag och frågade om jag inte var lite söt och han svarade "nej, du är jävligt söt!". jag älskar min man, för han tycker att jag är söt. anytime, anywhere and anyhow.


simply because i love life







det var en hel del paket som hämtades på ica. min älskade parfym, men också min sophie kinsella bok. jag ska verkligen försöka att hålla mig ifrån den tills vi åker i mars. och one tree hill dvdn kom hem i brevlådan nu i veckan så båda två fick en varsin plats bland sina vänner i bokhyllan. när vi kom hem beställdes det pizza och alldeles snart ska det ätas flott och gott. ha en riktigt trevlig helg, det ska jag. fast att jag jobbar på söndag, men det gör ingenting just nu.


pizza is for fat people

snart ringer johan och ber mig komma ner, för vi ska till ica och hämta paket. bland annat en ny bruno banani parfym som johan beställt till mig. den på 20 ml håller på att ta slut och det går ju faktiskt inte. snart har jag 40 ml! sen ska vi hem och beställa pizza, för det får man när man fortfarande är sjuk. jag blev inte länge på jobbet idag, tyvärr. hade önskat att jag inte var så svag, men så kan det vara. ikväll blir det iallafall pizza och godis från candyland, panda lakrits. jajks, jag kommer få ont i magen känner jag redan nu i förväg. men det gör ingenting, jag vill ha ont i magen.

kan man längta ihjäl sig?


i wonder, oh i wonder. för det känns som att det är det jag gör, längtar ihjäl mig till tusen. när man vill ha tiden för sig själv och inte vill att den ska gå, försvinner den. och när man verkligen vill bli av med den så går det så förbannat långsamt.


waiting for this life to change seems like it's taking me forever


det här är nåt som inte ens har hänt


när du är tunn som luft så är du nästan perfekt

jag är sjuk, eller jag har varit i nästan en vecka nu och idag har jag bara 37,7. imorgon är jag ledig och om jag inte har feber på fredag tänker jag jobba då. imorgon ska julen städas ut och jag kommer sakna den, men jag längtar ännu mer till sommaren. jag längtar efter att få börja träna, vilket jag ska göra nästa vecka. det blir promenader och cykeln som vanligt tillsammans med lite arm och mage vid sidan av. den här veckan är det bara strikt diet som gäller, yoghurt har jag blivit frälst i. det kan man nog leva på. i helgen får man visst äta nåt gott som ska räcka hela helgen. valet ligger mellan panda lakrits doppat i choklad eller ostbollar. tufft val, det lutar just nu mest åt panda. mhm, man måste få äta godis även när man bantar och en helg är inte helg utan nåt gott i magen. sen finns det massa annat som jag vill just nu också, speciellt en sak men det återkommer jag om.

när man längtar tar allting väldigt lång tid


entertainment


igår beställde jag hem säsong sju av one tree hill som jag kan ha att träna till och senaste boken i shopaholicserien av sophie kinsella att läsa på stranden sen i mars. life IS good.


soffläge, gossip girl och smoothies står på sjukschemat idag. fast att solen skiner ute och snön smälter


bara för att jag inte orkar eller borde träna nu när jag är sjuk, behöver inte betyda att jag inte startar med dieten den här veckan. smoothies med hallon, blåbär, vaniljyoghurt och mjölk känns som en bra start på vägen mot beach 2011. imorgon börjas det promenera och sen kommer cyklingen successivt att infinna sig igen också. det känns bra det här, om bara febern kunde försvinna också.


38.4


termometern visade feber idag och jag har inte alls varit på humör. är stundom varm, stundom kall och lederna värker och jag har ont i huvudet och är trött hela tiden. jag förstod igår att nåt var fel när jag var helsvett hela tiden, hela dagen på jobbet. det känns som att klimakteriet inte kommer vara någon match för mig sen när jag väl är där. jag har nog gått igenom det mesta snart.

när man är sjuk är det tv och film som gäller och jag bad johan fixa fram skönheten och odjuret och tvingade honom sen att se den med mig. det är nog min favorit disney, ever. när mamma ringde förut och hörde hur det var med mig, sa jag att vi skulle se den filmen varpå hon utbrast "åh, den älskade du när du var liten!" och det gör jag fortfarande. disney is the shiet.


1200 kronor senare


jag har redan börjat packa väskan inför den 12 mars.


fasters lilla hjärta


fasters lilla hjärta har börjat skratta som en galning, hon fyller hela ens hjärta med sin ljuvliga stämma. snart, alldeles snart kan jag lova att hon börjar prata också. jag och mamma var i jönköping i onsdags, det värkte för mycket av saknad efter belsa så jag sa till mamma att vi borde åka dit och det gjorde vi. och vad stor hon blivit! och vad fin hon är och go och glad och alldeles alldeles underbar! jag längtar till den dagen då vi åker hem till dom och hon själv kommer springandes mot dörren och möter en. vilket lyckorus!


should i cut or should i not?


åh vad jag är sugen! mitt hår har vuxit drygt 14 cm det senaste året och jag har ju bara längtat efter att ha sådär väldigt långt hår igen som jag hade när jag var typ arton. men när jag ser bilder från några år sen, när permanenten vuxit nedåt topparna och jag är klippt till axlarna så blir jag så sugen på det igen. jag funderar på att ta det med marita nån dag och höra vad hon säger, fast med tanke på att det var hon som räddade mitt hår sist när mamma permanentade håret och jag blev helt gråtfärdig för att det blev så fult kanske hon inte vill göra om samma misstag. men det borde ju bli bättre om marita gör det och om jag inte blir lika afrokrullig. är det inte så 2010 med långt, blont och rakt hår?


i wanna start a fire


ett nytt år med så många möjligheter och jag ska göra allt för att få mitt 2011. är inte 111111 lite tufft?


its a freakin heart


en bild från i fredags när hela 2011 brakade lös, en hjärtsmällare hade nån köpt.


RSS 2.0