Fredag den trettonde

Jag fortsätter mitt krig mot vikten och har två veckor kvar att kämpa. Det ska nog gå, funkar det inte så tar jag mig till Friskis, signar in mig där och fortsätter träna tre dagar i veckan där och äter som vanligt utan tankar på att behöva förlora i vikt. Jag trivs rätt bra som det är just nu, men jag önskar bara att jag nådde mitt mål, fast jag mår hellre bra än väger lite. Vi får se, jag har faktiskt sett kossor flyga.

Idag är det fredag, alltså den näst bästa dagen på veckan, jag jobbar till kvart i två sen ska jag hem och cykla en halvtimme, promenixa en timme och sen köra en halvtimme till på cykeln tänkte jag. Blir nog bra, känns gött med cykeln, den ger mer än crossen, det liksom känns i benen för varje varv jag tar med tramporna hur det bränns. Inte alls detsamma som med crossen och på cykeln svettas jag ordentligt efter en halvtimme.

Igår var jag ledig och promenerade till mamma, vi åt soppa, handlade, hon sydde upp mina nya jeans och sen umgicks vi mest. Hon fick ett lila överkast jag köpte när vi var på Ikea i lördags och hon blev jätteglad. Nu ska hon bara köpa en ny madrass och ta ner sänggaveln från vinden så kommer hon få superfint i sovrummet.

Imorgon ska jag med systerT till Å och Cacke, för att rida Wille. Blir ingen direkt sovmorgon, vi åker vid halv nio, men det gör inte så mycket. Kommer vi hem till elva så är det bra, då kan jag krypa ner hos Johan igen och sova till tolv. Sen är det final i festivalen som ska ses klockan åtta och jag hoppas Malena tar hem skiten. Och till det äts det popcorn, morot och gurkstavar med dipp och lite druvor och nötter. Blir gott det. Men först ikväll är det Så ska det låta och då blir det popcorn och massa mys i soffan med älskling. Nu vill jag att klockan ska bli kvart i två så jag får gå hem.

Två myror och en stack.




Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0