Elise-dagen

Helger måste vara det bästa som finns, iallafall när man är ledig och kan sova ut på mornarna och sen ge sig ut på en härlig promenad i 11 gradig kyla. Klä sig varmt och promenera sig varmare, för att sen återkomma hem till sin älskling som ligger och är sjuk i sängen. Det är alltid så mysigt att krypa ner hos honom efter att jag varit uppe ett tag och sen äta frukost tillsammans. Det är bäst.

Jag längtar till Barcelona och vi har inte ens bokat nånting än! Jag får snart panik, men det borde jag inte. Vi får ta hjälp av Johans bror och Veronica så att vi får nånting gjort snart. Annars kommer det bli som allting annat vi planerat, det rinner ut i sanden. Förutom om det handlar om bilar eller nånting sånt, det brukar oftast hända ändå. Men sånt som jag verkligen vill har en tendens att bli oprioriterade, men detta måste bli ändring på, jag ska utomlands i vår!

Sen är helgerna så oroväckande också, inför måndagen ifall man gått ner nånting eller inte. Dessutom känns det fel att äta för mycket popcorn och nötter också. Men jag måste få äta det annars går jag under. Jag har ätit soppa till mat varje dag i tre veckor nu och gröt varje morgon, oavsett dag. Johan äter pizza och hamburgare, men inte jag. Därför behöver jag popcorn och nötter till helgen för att stå ut. Inte för att sopporna är äckliga, men det blir lite tråkigt i längden. Fast det är bara denna vecka som kommer nu kvar. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ta för mig. Funderar lite på min knäckebröd och banan-diet som jag hade förr. Det är så himla gott med en massa olika knäcken och lagom mogen banan. Det kör jag kanske på ett tag, sen blir det förstås gröt till frukost ändå, för det är himla gott, nyttigt och mättande!

Nu ska vi ut på promenad, man kan inte sitta vid tv'n hela helgen bara för att den finns i sovrummet och det är så jäkla mysigt att ligga under täcket och hålla handen. Och sen kolla på alla våra kanaler vi fått nu med digital-tv. Men det blir mer av det sen när vi kommer in, då blir det yoghurt, nötter och popcorn. Förresten vill jag ha en ny vinterjacka som jag sett i h&m-katalogen, men jag hittade den inte på stan idag. Så jag köpte en grå pyjamas istället och tänker beställa jackan på nätet. Dessutom har Johan beställt en ny mobil till mig nu också, som jag velat ha jättelänge och den borde komma nästa vecka. Jag älskar att vänta på paket! Det är en namnsdagspresent, för jag har faktiskt namnsdag idag och även min mami. Så grattis till mig och min lilla mamma!

Now I'm walking my way to a new life.




Namn:
Spara

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0